22/09/2006

Vaateaatteet

Aamuinen harjoittelu tapahtui vaihteeksi barokkisellolla, koska oli tunti sitten heti perään. Meni kohtalaisesti kai. Barokkisello on kiva soitin, olisi kiva jos raaskisi uhrata sille vähän enemmän aikaa niin oppisi saamaan siitä ehkä ääntäkin ulos.

Soittotunti oli päivän ainoa varsinainen aikataulutettu ohjelma, ja tämän kerran päätin, että nyt en ota mitään älytöntä stressiä jutuista mitkä pitäisi hoitaa. Menin Itäkeskukseen, ensisijaisena tavoitteena hommata mustaa samettia Kirjeiden puvustukseen. Sitä sainkin ostettua, ja sitten shoppailin vaatteita. Ei ole tullut semmoisia ostettua hyvin pitkään aikaan. Pari edellistä kauppakierrosta kaatui siihen, että löydän enemmän hahmojeni kuin itseni näköisiä vaatteita. Siispä otin ja päätin, että ostan Jaanan tyyliset housut (harmaata ja mukavaa) ja (edesmenneelle) Sini-sudelle sopivan paidan (värikästä ja villiä). Housut löysinkin, ja ne ovat juuri oikeanlaiset, eivät siis vain hahmon näköiset vaan myös minusta tosi kivat. Paita osoittautui tosi vaikeaksi, koska värejä oli joka paikassa liian vähän. Ankeaa. Sen sijaan löysin ihanat saappaat, mutta ne olivat kovin kalliit. Ehkä sitten joskus toiste.

Kauppareissun jälkeen pikainen pysähdys Pasilassa, läjäpäin tarpeellista tavaraa mukaan ja Laaksolahteen. Tarkoitus olisi viettää viikonloppu Kirjeiden vaatetusta väkertäen. Pitää tosin tehdä aika paljon muutakin. Tästä taitaa tulla kaikkien aikain kiireellisin ja kiireisin larppipuvustusprojektini. Tämän illan aikana puvustusprojekti eteni vain sen verran, että pesin ostamani kankaan ja esittelin ideoitani äidille, jonka reaktio oli lähinnä "Tuommoinen? Apua!". Eipä lupaa hyvää tuo, koska äiti on meistä se enemmän tietävä joka lähinnä joutuu kaiken tekemään, minä vain ompelen kaikki suorat saumat ja yritän olla pilaamatta mitään.

No comments: