16/09/2006

Pitkä yö, paljon unia

Tuleepas taas pikainen päivitys, ja vähän mukavampi ja vähemmän omaa omituisuutta märehtivä. Kun menin masennuksissani aika aikaisin nukkumaan, ja aamulla ei ollut syytä herätä aikaisin, nukuin ensimmäistä kertaa hyvin pitkään aikaan semmoiset 10 tuntia. Näin paljon hassuja unia, joista muutama tarttui niin mieleen, että pitää ne heti selostaa.

Ensiksikin oli Lintsi-uni. Nythän on viimeinen aukioloviikonloppu siellä koko kesänä. Unessani siis menin töihin, ja asiat olivat kovin oudosti. Osa laitteista oli laitettu talvilepoon, muun muassa Rinkeli-maailmanpyörä, josta se koko iso rinkula oli viety pois ja jäljellä oli vain teline ja vaijereita. Puistoon oli myös raahattu ensi kesää varten laitteita, muun muassa vanha Enterprise, joka oli mystisesti saatu sullottua pelikojun sisään. Siellä se pyöri. Minut määrättiin päivän ajaksi Autoradalle, mihin minulla ei ole lupia. Onneksi se oli jäässä, ja ihmiset käyttivät sitä luisteluun. Toivottavasti oikea työpäivä, joka tunnin päästä alkaa, ei ole ihan noin outo.

Toinen uni oli vaihteeksi HaU-säätöä. Ja kaiken lisäksi irc-säätöä. Johan on, en enää näe unta larpeista, vaan ircissä tapahtuvasta larpin oheissäädöstä. Unen säätöön osallistuivat melko lailla kaikki #larpkahvilassa roikkuvat HaU-pelaajat, ja säätö sijoittui ingame-uneen, joten en oikein tiedä, miksi oma hahmoni oli läsnä. Säädössä tapahtui, että jostain tulevaisuudesta oli tullut tyyppejä, jotka halusivat ehkäistä maailmanlopun, johon liittyi tulivuori, paitsi että se oli kai kuitenkin ydinkatastrofi, ja sitä sitten piti jotenkin ryhtyä ratkomaan. Kaikkein kurjinta oli, että häivyin välissä hetkeksi tietokoneelta, ja sillä aikaa muut olivat tehneet vaikka mitä. Minulta meni se kaikki ihan ohi, ja kun yritin sitä lueskella, en vaan tajunnut. Sitten uni loppui, ja minua ärsytti, kun en saanut selville, mitä ihmettä oli tapahtunut.

No comments: