11/09/2006

Isona musta tulee...

...wannabe-nörtti?
Aamulla kirosin penteleen Asem-kokousta. Ei siksi, että minulla olisi minkäänmoista poliittista kantaa sen (tai yhtään minkään) suhteen, enkä edes siksi, että se sattuisi olemaan nyt tosi pop tilittää siitä blogissaan--vaan ihan sen takia, että kylläpä onnistuu mokoma sotkemaan liikenteen ihan täysin. Vaikka lähdin hjuvissa ajoin Siltavuorenpengertä kohti, tuli kovasti kiirus. Ehdin kumminkin ajoissa unix-luennolle, joka oli osaltani vähän turhanpuoleinen. Vuosi sitten vanhentuneita tunnuksiani ei vieläkään ole aktivoitu, joten en voinut kuin seurata opettajan selostusta ja ihmetellä, mitä muut puuhaavat. Odotan innolla, että pääsisin itsekin säätämään, se näyttää jänskältä.

..open pikku apuri?
Luennon jälkeen sitten pääsin säätämään vähän toisenlaisia juttuja. Nimittäin, ihmetys ja kummastus, vähäsen aikaa sitten hehkuttamani yliopistojuttu toteutuu kuin toteutuukin. Eikä se nyt oikeasti ole niiiiiin ihmeellinen asia, se vain tuntuu minusta kovin kovin siistiltä. Olen koko ikäni ollut ylikiltti mallioppilastyttö, ja nyt minusta sitten tulee oikein kunnollinen open pikku apulainen: kurssiassistentti kielitieteen peruskurssille. Kaikkein siisteintä on se, että tosiaankaan en olisi moista hommaa ikinä keksinyt hakea tai pyytää, mutta kun kiva ja mukava luennoitsija otti ja tarjosi sitä. Siiiiistiä! Jee.

...ope itse?
Siltavuorenpenkereeltä ja hämmentyneen tyytyväisistä tunnelmista tipahdin Ruoholahteen, missä harjoittelin ja pidin peräti kaksi sellotuntia peräkkäin. Kyllä taas tuntui niin kovasti, että elän mitä omituisinta kaksoiselämää. Tai kaksoiselämättömyyttä--tai no, taitaa niitä olla enemmänkin kuin kaksi. Joskus vielä määrittelen ne kaikki ja listaan tänne.

No comments: