18/09/2006

Monenlaista kivaa

Aamulla menin ajoissa Siltavuorenpenkereelle, koska olin saanut kummaa postia koskien unix-tunnuksiani. Siellä sitten totesimme yhdessä laitoksen atk-yhdyshenkilön kanssa, että joo, on tosi outoa. Mulla on näkymättömät tunnukset: joka paikassa väitetään, että käyttölupani on vanhentunut vuosi sitten, mutta arkistoista kaivettu parin vuoden takainen salasana kuitenkin toimii ongelmitta. Kivaa. Pääsin siis viimein leikkimään laitoksen palvelimelle, mikä oli tosi jänskää. Hii. Tuli tosin saman tien vastaan se tylsyys, että tunnilla edetään hiiiiiitaaaaaasti, jopa mun mielestä, vaikken alunperin tiennyt mitään mistään unixista (...enkä oikeasti vieläkään).

Pikku wannabe-nörttien puuhatunnin päätyttyä piti taas siirtyä soittopuuhiin--Ruoholahteen, tunti harjoittelua, sellotunti, ryhmätuntipalaveri, ja hirveällä hädällä ja kiireellä kotiin, kun piti päästä laittautumaan Lintsin päättäjäisiä varten.

Joojoo, laittautumaan siis... Ekana piti kuitenkin kokeilla, (o)saanko aikaiseksi etäyhteyden kotoa laitokselle. Hyvin onnistui. Jeee. Suurin tahdonponnistuksin pakotin itseni vaatekaapille ja pähkäilin, mitä ihmettä pitäisi sinne Lintsijuttuun muka pukea. Suuri osa porukasta on kovin trendikkäitä ja tyylitajuisia, minä taas aika lailla semmoisen vastakohta. En kyllä miltään trendi-ihmeeltä haluaisikaan näyttää, mutta yritin edes vaikuttaa joltain muulta kuin mummolta, tädiltä tai täydellisen räjähtäneeltä. Lopputulos taisi lähinnä muistuttaa räjähtänyttä tätiä.

Mutta hii, viis mistään vaatteista. Jos joku ajatteli mun näyttävän tädiltä, niin en halua edes ajatella, mitä ne ajattelivat, kun tämä täti heilui tanssilattialla, koska sitä en tee usein, ja varmasti näytän vähintään hirveltä siellä. Oli oikeasti oikein kivat bileet. Lintsi tarjosi hyvät ruoat ja muutaman juoman ravintola Haagassa. Siellä oli paljon porukkaa, ja ihmeekseni tajusin, että olihan siellä myös ihmisiä, jotka eivät ole täysin erilaisia kuin minä, esimerkiksi muita humanistihörhöjä. Päädyin jopa sitten jatkoillekin, mutta kuitenkin palasin kotiin hyvin ajoissa ja hyvissä ajoin. Kyllä meni nappiin tämä päivä.

No comments: