14/09/2006

Maaginen veli ja Helia-ahdistus

Ja taaaaas raahauduin aamusta konsalle harjoittelemaan. Ei tätä voi jatkua enää kauaa. Ei ole mun tapaista olla siellä joka aamu ysin ja kympin välillä jos ei ole pakko. Kvartettia oli myös, ja barokkisellotunti ja sellotunti. Väleissä oli paljon tyhjää, jonka käytin enimmäkseen hengaamalla tekemättä mitään järkevää, paitsi että käväisin kielitieteen laitoksella palauttamassa korjaamani harjoitukset. Fuksi-parat varmaan ihmettelevät, että "olenko mä saanut jotain lisäpisteitä" kun niiden papereissa on punakynällä "Hyvä! :)" --halusin laittaa virheettömiinkin papereihin jotain että näkevät että ne on katsottu, ja miksei sitten saman tien jotain mukavaa. Hii.

Iltasella käväisivät äiti ja Elmo-olmi tuomassa vanhan sellokotelon, että voin viedä uuden korjattavaksi. Ja tietysti samalla Olmi tärväsi uhoamiseni siitä, että haluan säätää itte. Laittoi sitten TV-kortin kohdalleen. Onhan se kiva että on nyt telkkari. Ärsyttää vaan että se teki oikeasti juuri ne jutut mitä mäkin olin yrittänyt tehdä mutta en sitten vaan osannut. Ilmeisesti Olmilla on Maaginen Kosketus. Jos mä klikkaan nettisivuilta linkkiä pari kertaa, se vaan latailee laiskasti ja ei aukene. Sit kun Elmo klikkaa, ni heti aukenee. Epistä tämmönen.

Nyt ahdistaa huominen. Huomenna on "Helian pedagogiikkasymposium", eli Heliassa suoritettavien Stadian pakollisten pedagogiikkaopintojen lopputyöntapainen. Pitäisi esitelmöidä kaverin kanssa aiheesta motivaatio--vaan esitelmäpä on niin olematon ja levällään kuin olla ja voi. Improvisaatiota taas kehiin siis. Tiedän että osaan sellaista harjoittaa. Eikä tällä edes ole juuri väliä, ei tule arvosanaakaan eikä mitään, menee vaan sinne ja höpisee jotain, sitten saa suoritusmerkinnän, ja se siitä. Ja silti se vaan pelottaa. Olispa jo huomisilta.

No comments: