04/04/2007

...vai tarvitaanko...

Jos oli maanantai hyvä ajopäivä ja eilinen vähän epämääräinen, tänään olin vaan paska. Juna oli vanha nokkajuna, eli niitä ihan ensimmäisiä vuorojuniksi tehtyjä, mitä liikenteestä löytyy. Siinä oli melkoisen laiskat jarrut, etenkin edelliseen M200-rakettiin verrattuna, enkä sitten niin millään oppinut pysäyttämään sitä oikein. Muutenkin kämmäilin ihmeesti, en kai sitten ollut kovin hyvin hereillä, kun oli heti iltaharjoitteluvuoron perään aamuvuoro. Vaikka opettaja oli oikein mukava ja kiltti, sainpa silti itseni väännettyä siihen "en osaa, olen paska" -tilaan, niin, että olisin vain halunnut juosta kotiin, vetää peiton pään yli ja mököttää.

Enpä tiedä, mikä oli syy ja mikä seuraus, mutta tuon jälkeen koko päivä vitutti ja ärsytti ja suututti ja masensi ja kaikki oli tyhmää. Meillä oli kyllä ihan kiinnostavaa (joskin pelottavaa) teoriaoppia metrotunneleista pelastuslaitoksen kannalta. Eivät ole kyllä yhtään siistejä ja jänskiä paikkoja, vaan lähinnä erikoisia ja hankalia.

Jouduin lähtemään kesken vikalta teoriatunnilta, joten nyt en tiedä sitten kaikkea työvuoroista ja ajosarjoista. Siitä ja pikaisesta siirtymästä huolimatta myöhästyin YS-treeneistä. Kun vielä harjoituspaikan vaksi oli töykeä ja kapellimestari--vaikkakin leikillään--sanoi "tsot tsot" kun tulin myöhässä paikalle, niin olin ihan hajoamaisillani. Urheasti kuitenkin soitin Shostan ekan osan kolmesti putkeen läpi, kun seuraavan kauden kapellimestaritarjokkaat esittäytyivät.

Viimein kotiin, missä päivän osaamattomuus-teemaa täydentäen en osannut siivota vessaa enkä leipoa. Myslisämpylät eivät kumminkaan kärähtäneet, ja ehkä ne ovat ihan syötäviäkin, vaikka tulikin öljyn unohduttua low-fat-versio.

No comments: