24/04/2007

Hiljaisehkoa eloa

Vaikka eilisen ajot menivät oikein mukavasti, näin siltikin unta, jossa olin edelleen ajamassa koulujunaa, ja tosi huonolla menestyksellä. Siinä sitten ihmeteltiin, miksen osaa, ja päädyttiin vastaukseen, että en osaa, koska en ole ajanut tarpeeksi autoa. Ääh.

Oikeasti ajelemaan lähdin "vasta" 7.30. Väsyttipä aamusta aika ankarasti. Tuntui tosi pätevältä mennä töihin julkisilla työvaatteet valmiiksi päällä, vaikka varmuuden vuoksi heitinkin siihen päälle toisen takin, etteivät kaikki luule minua lipuntarkastajaksi. Tänään ajoin kaikki kierrokset itse (eilen vanhempi kuski ajoi osan). Päivä ei siltikään tuntunut hirveän pitkältä.

Aamuvuorossa kun olin, pääsin kotiin kolmen aikoihin. Oli kauhiasti suunnitelmissa tehdä kaikkea, mutta enpäs oikeastaan tehnyt kovinkaan paljoa. Väsäsin ruokaa pakastetusta bataattisörsselistä ja katkaravuista, eikä siitä tullut yhtään niin hyvää kuin olisin toivonut. Sain Salaisuuksien debriefin mailattua pelinjohdolle. Leivoin suuuuria myslisämpylöitä. Tartuin myöskin kynään ja siveltimiin, ja yritin taiteilla ensin yhtä univisiota paperille, ja sitten sälää Salaisuuksia-hahmoni nettisivuille, mutta ei kummastakaan tullut mitään. En osaa enää maalailla peiteväreillä--ja ne ja/tai vesivärit ovat olleet koulun kuvistunneilla sun muualla ainoita kuvataidejuttuja, jotka olen mukamas kuvitellut hallitsevani. Olisi kannattanut näköjään ennemminkin muusikkoilla eli harjoitella, mutta enpäs ehtinyt enkä jaksanut, taaskaan.

No comments: