23/01/2007

Melkein ahkeraa

Ihmeheräämiset jatkuvat, tänään olin konsalla varttia yli kahdeksan ja ehdin harjoitella tunnin ennen kvartettitreenejä. Kvartettitreeneissä olin epätavallisen vastahankainen ja kärttyisä, mitä ihmettelin, kunnes tajusin, mistä se johtui. Johtui siitä, että vedän herneen nenään, kun kvartettiin kiireistä viulistia paikkaamaan uutena tullut kaveri hallitsee harjoitustilannetta selvästi. Jotenkin herättää ajatuksia tyyliin "äläpäs käy päällepäsmäröimään, tämä on meidän kvartetti, me oltiin täällä ensin", mikä on ihan tyhmä asenne, koska kyseinen ihminen kuitenkin puhuu asiaa ja auttaa harjoitusta pitämällä sitä kasassa.

Kvartetin ja syömisen jälkeen ei enää ollut vapaita luokkia, joten palloilin ja haahuilin kunnes soittotuntiniti alkoi. Brahmsin neljäs osa meni miten sattuu, toinen meni jotenkuten ulkoa, ja kai siitä jotain tulee, vaikken suostunutkaan openi ehdotukseen, että esittäisin sen ensi tiistaina. Tuntini jälkeen jonottelin luokan ja soittelin vielä jonkin aikaa.

Epämääräisesti tuntui, että vaikka harjoittelinkin pari-kolme tuntia, sain aika vähän aikaan. Eipä ollut aikaa enää enempään, kun oli aika suunnata Tapiolaan vuoden ekaa AOK:n kokoontumista varten. Illan emäntä Olga oli valinnut teemaksi matkailun, joten kokkailtiin jotain intialaisehkoa ruokaa ja katseltiin ihmisten lomamatkakuvia Goalta ja Uudesta-Seelannista. Hip.

No comments: