22/01/2007

Ahkerointia

Hiphip: vaikka menin nukkumaan puolen yön kieppeillä ja en saanut unta niin millään ja mietin miljoonaa asiaa, heräsin aamulla ihmeen vaivattomasti ennen seitsemää, ja olin vähän kahdeksan jälkeen koululla. Loistavaa, kun olen oppinut heräämään aamuisin. Ehtii tehdä paljon enemmän. Tänään oikeastaan tein melkeinpä koko ajan jotain, ja muistin taas sen vanhan totuuden, että paras tapa päästä ahdistuksista eroon on tehdä jotain ihan koko ajan, niin ettei kertakaikkiaan ehdi ajatella.

Päivän ahkerointi oli suureksi osaksi harjoittelua ja tenttikirjan ihmettelyä. Aamupäivästä kipaisinkin soitteloiden lomasta Siltavuorenpenkereelle jättämään tenttikuoren. Ulp. Kirjassa on vielä paaaaljon luettavaa eikä se ole erityisen helppoa tai vaivatonta tekstiä, mutta pitää olla haasteita--ja pitäisi myös saada opintoviikkoja... Ja sitä paitsi aihekin on kiintoisa.

Oman soittelun lisäksi oli muksuryhmispalaveri ja sitten se itse ryhmis, joka oli normaaliakin kaoottisempi häsellys. Sen perään vielä oppilas. Ja sittenkin vielä riitti intoa roikkua koululla, joten soittelin vähäsen barokkiselloa, ennen kuin viimein siirryin kotiin lojumaan.

Välillä tuntuu, että kun tämmöisestä ahkeroinnista vaan tulee niin tyytyväinen ja mukava olo, niin mitä sitä turhaan mitään muuta tekemäänkään.

No comments: