09/01/2007

Arjesta kii?

Periaatteessa tänään oli ensimmäinen lomanjälkeinen päivä, mutta käytännössä ei ollut mitään wirallista puuhaa. Yritin kuitenkin kauheasti olla järkevä ja hyödyllinen, ja melkein onnistuin. Päästyäni viimein joskus puolen päivän aikoihin liikkeelle kävin viemässä jousen korjattavaksi, taas. Korjaus kesti kymmenisen minuuttia, ja nyt sen ei pitäisi hajota ihan niin äkkiä uusiksi, hip. Suuntasin sitten konsalle harjoittelemaan. Ensin piti tosin syödä ja istua kahviossa viulistien kanssa, ja sitten kun muka olin menossa jonottamaan luokkaa, törmäsin Heleniin, joten piti jäädä kahvillekin vielä. Ihmisten reaktiot viikonlopun ylläri-turkuiluuni olivat hauskoja.

Muutaman tunnin sain soiteltua, huomenna pitäisi kyllä enemmän. Toisaalta, mikäs kiire tässä... olin kuvitellut tekeväni tutkintoni jo helmikuussa, mutta säestäjä ei ole silloin käytettävissä, joten maaliskuulle menee kumminkin. Päätinpäs ainakin, ettei Brahmsin ulkoaopettelu ehkä sittenkään ole mahdoton tehtävä.

Pyörähdin Pasilassa ja hyppäsin Laaksolahden suuntaiseen bussiin. Siellä tappelimme saadaksemme omppu-Kultani keskustelemaan Molmin PC:n kanssa, ja se toimi suurin piirtein yhtä hyvin kuin omalle (samaisen Olmin entiselle!) pöytäkoneelleni juttelu, eli hädin tuskin ollenkaan. Loppujen lopuksi sain silti rosmottua veljeltäni musakkia.

No comments: