18/11/2006

Vähän kaikkea -entry

Aamulla nukuin taas liian pitkään ja taas ärsytti kun olisi voinut muutakin tehdä. Ei sentään oikeasti ollut kiire mihinkään, vaan hiljakseen siirryin Laaksolahteen syömään paljon ja hengaamaan. Sieltä sain kyydin Otaniemeen, missä oli "Kovaa teetä, komisario Öblom"-pelimme tanssiharjoitus. Tietysti juuri silloin kun olisi pitänyt olla pelinjohdollisen edustava, kehitin pitkästä aikaa sellaisen kunnollisen "pelkään ihmisiä ja en osaa olla niiden seurassa, ja toisaalta ne ovat myös ärsyttäviä"-asenneongelman. Minulta kysyttiin vaikeita, ja en osannut vastata ja ahdistuin. En tanssinut, vaan lueskelin ja katselin kun muut tanssivat.

Tanssien jälkeen vielä sitten sain kritiikkiä hahmosta sen pelaajalta, ja se tuntui hirveältä. Mikä siinä on, että itse ajattelen hahmojeni olevan roskaa, mutta järkytyn jos joku muu sanoo minulle niin? Olin kovasti menossa kotiin murjottamaan ja angstaamaan ja kärttyilemään, mutta maagisen mystisesti päädyinkin syömään Miken ja Tonjan kanssa, ja lupaavasti alkanut angsti kaikkosi kokonaan. Hupsis. Joskus voi käydä näinkin. Olen saanut angstit lytättyä pelottavan onnistuneesti viime päivinä.

Luin Learning the Worldin loppuun. Se oli ihan lysti, mutta loppupuoli tuntui jotenkin kiiruhdetulta verraten siihen, miten hitaasti ja jännästi aluksi edettiin. Onnistuipa kuitenkin olemaan vähän erilainen first contact -tarina.

Sitten loppuun vielä jotain uutta. En ole vielä missään vaiheessa harjoittanut tämmöistä, mutta nytpä osui silmään Heicun blogista niin hassu juttu, että pakko on lainata. Kun tulokset olivat oikeasti niin päättömiä. Siispä:

Googleta hakusanoilla: "(Nimesi) on" (esim. "Matti on") ja kopioi viestiin 10 ensimmäistä tulosta. Näin saat tietää itsestäsi jotain mitä et ole vielä tiennyt.

1.
Velma on rakastunut museon kuraattoriin
2.
Velma on Egyptissä tilaisuudessa, jossa paljastetaan restauroitu sfinksi
3.
Velma on kohta 14v Bpk malinoismummu
4.
Velma on ollut koko ikänsä kaikin puolin terve
5.
Velma on ruskeapilkkuinen dalmatiankoiranarttu
6.
Velma on todella kiltti kaikille kokoon ja ikään katsomatta
7.
Velma on tunnettu kabareetähti
8.
Velma on täynnä räjähtävää energiaa
9.
Velma on pikkuinen ja pirtsakka neiti
10.
Velma on kesy ja kiltti tyttö, tempperamenttia toki löytyy tarvittaessa
...ja vielä pakko lisätä kun niin hyvä jäi listasta ulos,
11. Velma on hieman ujo ja arka välillä myös hieman vaikea

...tässä siis kävi ainakin ilmi, että suomenkielisellä sivulla esiintyvä Velma on melkein aina joko se Scooby-Doo-sarjan hahmo, tai sitten joku eläin, useimmiten koira. Vaan ei se mitään, kyllä noista muutama osuu kuitenkin, vaikkei niissä mitään hirveän uutta kyllä ole. (Viittaan siis tietenkin kohtiin "kabareetähti" ja "dalmatiankoiranarttu"...)

No comments: