05/11/2006

Selkiintyvää?

Jippijei, eilinen ilta kyllä tosiaan oli... Onnistuin muuttamaan peliangstin ihmisangstiksi ja sitten en tiennyt miten päin olisin. Rommin ja Harry Potter-leffan yhteisvaikutuksella sain viimein itseni nukutettua. Totta kai, nyt kun katsoo, niin olipa taas angstia tyhjästä ja tyhmästä--ja vaikka eilinen blogiteksti keskittyy peliangstiin, on tämän päivän jälkitunnelma, että se nyt oli se pienin murhe.

Päivä oli leppoisa. Herääminen oli hankalaa, jopa siinä määrin, etten saanut aamupalaa syötyä ennen kuin piti lähteä. Vaan eipä se mitään, koska lähdin Olgalle, ja kuten olin arvellutkin, siellä oli järjetön määrä hyvää ruokaa. Päivästä suurin osa menikin Olgalla, häämuistelojen ja lukioporukan kanssa hengaamisen merkeissä. Taas vaihteeksi kaikilla oli avecinsa mukana paitsi mulla ja Lauralla, ja ne olivat kaikki niin hirmuisen söpöjä ja onnellisen oloisia keskenään, että en voi olla olematta kateellinen (vaikka välillä tuntuikin taas söpöily-yliannostuneelta). Että jos mä vaikka osaisin kans. Jos mä vaikka edes yrittäisin vähän enemmän.

1 comment:

Anonymous said...

Moi, kommentoin ensimmäistä kertaa Bloggerissa. Yritin postata tätä jo eilen, mutta Bloggeri oli silloin alhaalla. Blogiasi on kiva lukea. Kävin täällä ekaa kertaa sen jälkeen, kun nähtiin pari viikkoa sitten Ninnillä. Pistäydy moikkaamassa mua blogissani, jonka linkin pistin tähän mukaan.

Tiedätkö muuten tukeeko Bloggeri OpenID'tä? Se nimittäin helpottaisi asioita huomattavasti, koska silloin voisin lisätä sinut suoraan kaverilistalleni. Harvemmin kylläkin kirjoitan mitään suljettuja postauksia, mutta esim. iso osa kuvista galleriassani LJssä on nähtävissä vain LJ kavereilleni.

Outi