23/11/2006

Lähtösäätöä

Piti olla kohtalaisen rauhaisa aamupäivä, mutta arvaahan sen, että ei onnistu multa semmoiset. Menin taasen Siltavuorenpenkereelle. Siellä sain asioita tehtyä, kunnes jumitin säätämään väärin numeroituja esimerkkejä espanjan kielioppia mikronysväävästä artikkelista, joka vaikeaselkoisuudessaan tuntui lähinnä tämmöiseltä. Onneksi mun ei tarvi ymmärtää kuin sen verran, että jos esimerkin (1) jälkeen tulee (4), jotain on mennyt pieleen ja sille pitää tehdä jotain. Vaan niitä esimerkkinumerointeja sitten ihmettelin niin innolla, että sinne katosi aika. Ehdin juuri ja juuri kaapata kaupasta eväskolmioleivän ja kipaista Kulosaareen opettamaan.

Oli peräkkäin kaksi oppilasta, jälkimmäinen niistä konsalla, ja molemmat tunnit olivat ihan OK, vaikka itse vähän tylsästi lähinnä odottelin, että saisi nyt nämä äkkiä pois niin pääsisi pakkaamaan. Matka kohti kotia ja pakkaamista oli pitkä ja tuskainen, koska osuin väärään aikaan sporaan ja oli niin ärsyttävän täyttä, grrrrrr. Jostain syystä täydet julkiset kulkuvälineet herättävät minussa semmoisen alkukantaisen raivon että harvat muut asiat siihen pystyvät. Jos olisin vähän pelottavamman näköinen, vieressä tungoksessa seisseet olisivat ehkä pelänneet, mutta vihreää sarvihuopahattua käyttävä, sinistä sellokoteloa roudaava parikymppinen "täti" ei liene kovin pelottavan näköinen vaikka kuinka pahasti irvistelisi.

Kotona sitten yritin pakata. Jotenkin hämäävää pakata samaan aikaan soittokeikkajuttuja ja HaU-juttuja. Kait nuo nyt ovat jotenkuten kaikki tuossa. Saa nähdä, mitä keskeistä ja tärkeää olen unohtanut. Ainakin on sello, nuotit ja foliohattu. Reilun tunnin päästä on edessä lampsiminen asemalle ja yöjunaan nukkumaan... tai luultavasti lähinnä valvomaan, koska olen huono nukahtamaan, ja tuplahuono jos pitäisi nukkua liikkuvassa kulkuvälineessä.

No comments: