08/11/2006

Ihmeangstia

Päivä meni taasen enimmäkseen konsalla, oli harjoittelua, oma soittotunti ja oppilas. Välissä käväisin hakemassa paremman jouseni takaisin, ja on se mahtava kun on jouhitettu ja putsattu ja kaikkea. Ehti kyllä tulla ikävä sen kamalan vanhan kukkakepin kanssa soitellessa. Vaan kaiken kaikkiaan ei päivän aikana soitto oikein sujunut, koska ajatukset koko ajan karkailivat ihan ihmeellisiin suuntiin. Jos joku olisi mulle vuosi sitten väittänyt, että kehitän moista ihmissuhdeangstia, en olisi varmaan uskonut.

Myöhemmin illasta hävetti itseäkin päivän aikainen pähkäilyni. Käytiin Jukan kanssa katsomassa Jadesoturi. Ihme leffa, käsittämätöntä että tuommoinen on ylipäänsä tehty, mutta siksipä juuri se sitten olikin aika hauska. Kyllä oli kaikkein aikain epä-eeppisimpiä kommentteja, kun miekasta saanut seppä toteaa selkosuomella että "Sä iskit mua miakalla mahaan!"

Elokuvan jälkeen sitten päädyin höpisemään jotain angstiosastoani sivuavia asioita, mikä oli oikein hyvä juttu. Tuntui vaihteeksi, että ehkäpä voisin vielä saada pääni jotenkin järjestykseen.

No comments: