22/11/2006

Se hyppii seinille

Ihme viikko. Oikeastaan se tuntuu olevan vain suurta ajantappoa viikonloppua odotellessa. Siten se siis on älyttömän levoton. Toisaalta, on se kyllä mennytkin vauhdilla: huomenna on jo torstai, sitten on edessä yöjuna Ouluun, keikka ja sitten Turkuun ja HaU.... Äää. Samaan aikaan en jaksa odottaa sitä ja en halua koko pelin koittavan, kun se on viimeinen. Byääh.

Parina yönä on taas tullut nähtyä kiintoisia unia, kun viimein jossain vaiheessa olen onnistunut nukahtamaan. Toissayönä näin harvinaislaatuisesti lentämisunta, joka ei ollut samaa sarjaa kuin muut vastaavat. Tässä ei niinkään ollut varsinaista lentämistä kuin semmoista wuxia-tyylistä leijailua--hyppäsin pituutta, sitten päätin, että en mä oikeastaan haluakaan tulla alas, liidänpä vielä vähän, otin jostain puun oksasta tukea ja jatkoin leijailua. Siistiä.

Viime yön univalikoima oli laaja, ja venyi koska nukuin liian pitkään, kuten aina. Ehdinpä silti harjoitella hetkisen ennen sellotuntia. Tunti itsessään oli myös ihan supertehokas, vajaassa tunnissa saatiin soitettua asteikkoa, jousitekniikkaa, pikku pätkä Haydnia sekä vielä pikkuista modernia soolokappaletta, jota aloin työstää. Sitten pikavauhtia taas Finlandialle ja lisää Suavea.

Suaven treenien jälkeen ehdin olla hetken kotona ja syödä liikaa. Erityisen paha juttu liikaa syöminen oli, koska sen jälkeen piti suuntaamani kohti Kumpulaa ja seinää. Vuorossa oli viimeviikkoisen kiipeilyperuskurssin pakollinen vapaaharjoittelu. Ninni ja Marikin ilmaantuivat, vaikken ollut tiennyt että ne olivat myöskin tulossa tänään. Ja hii. Viime viikolla suuri osa ajasta meni sen "mitähän ihmettä mä teen"-pähkäilyn parissa, mutta tänään se kesti ehkä ekan vartin, kun yritin muistuttaa solmuja mieleeni. Sen jälkeen oli vain siistiä ja kivaa ja jänskää. Ja välillä ärsyttävää, koska nyt onnistuin näköjään valkkaamaan vaikeampia reittejä, kun tulikin vastaan kohtia, joista ei niin millään päässyt eteenpäin. Ja vaikka sitten tuntui, että lopetettiin liian aikaisin ja olisin halunnut vaan lisää, jälkeenpäin kyllä tajusin, ettei olisi enää jaksanut, kädet ovat kovin väsyt. Onneksi lupaavasti vaikutti siltä, että muilla oli kuin olikin myöskin kivaa ja ensi viikolla lisää. Jeeee.

No comments: