07/11/2006

Tekemistä

Herääminen meni taas pieleen. En olisi jaksanut törmäillä kämppiksiin ja odottelin, että ne lähtisivät, mutta sain odotella kovin kauan, ja eivät ne lähteneet. Oli sitten pakko uskaltautua vaan huoneestaan ulos. Vaan hitaan alun jälkeen seurasikin reipas päivä.

Aloitin kipittämällä korjatut kielitieteententit laitokselle, ja samalla ilmoittauduin itse muuan tenttiin. Syntaksin harjoituskurssin laajennus, 1 ov, joka olisi pitänyt tehdä toissakeväänä. Pelottavaa. En ole vähään aikaan tenttinyt mitään, enpä lukenutkaan paljon yhtään mitään, mikä on paitsi epätavallista, myös vähän noloa. Pitäisi. Viimeistään ensi viikon keskiviikoksi kun silloin on se tentti.

Olin ajatellut että olisin konsalla joskus kymmeneltä. Olinkin siellä kahdeltatoista, mutta ei se mitään, tuli silti harjoiteltua ahkerasti muutama tunti. Muksuryhmätunti oli taas sitä samaa, eli omat osuuteni tuntuivat hyödyttömältä sähläämiseltä. Oppilaani sentään oli harjoitellut ryhmän jälkeistä omaa tuntiaan varten, niin se ei tuntunut aivan yhtä turhalta. Jaksoin vielä senkin jälkeen harjoitella hetken.

Aikaansaavan päivän vastapainoksi ilta oli täydellisen aikaansaamaton, paitsi että sain lainattua kasan sekalaista ei-klassista musiikkia. Sitten piti kirjoitella Toto-debrieffiä, muttei se oikein halunnut lähteä käyntiin. Sen sijaan jumitin irkissä ja muuta semmoista.

Ja loppuun vielä hattu-update: on se alienhattu kyllä tosiaan katseenvangitsija. Kaikki muksut jäävät aina tuijottamaan ja nykivät äitiä hihasta ja sit äiti sanoo että "joo, tädillä on hieno hattu", eli mä olen taas täti. Mutta niille muksuille on kiva irvistellä kun ne tuijottavat.

No comments: