11/03/2007

Muutosta kuvatodistein

Koska Elmo oli ovelana paennut paikalta lanittamaan ja Joe mitä ilmeisimmin aikoi nukkua pitkälle iltapäivään, muutto-operaatio jatkui kahden naisen voimin. Ajelimme äidin kanssa Pasilaan, lastasimme suurimman osan jäljellejääneestä rojusta ja veimme Perkkaalle. Välissä käväisimme Laaksolahdessa ja äiti laittoi namia appelsiinilohta. Sitten vielä vihoviimeisetkin tavarat ulos ja siivoilua Pasilassa, ja pois pois.



Kun kaikki tavarat oli saatu siirrettyä Perkkaalle, oli näky melkoisen toivoton. Ei näyttänyt asumiskelpoiselta ollenkaan. Lisäksi huomasimme kämpän putkistosysteemeissä lieviä outouksia, niinkuin sen, että ystävällinen edelinen asukki ei ollut laittanut minkäänmoista korkkia pesukoneen poistovesiputkiloon, joten nyt kun ei ole pesukonetta, lavuaariin laskettava vesi suihkuaa iloisesti ulos pitkin kaappia ja lattiaa. Pitää äkkiä hommata joku tukos siihen.













Usean tunnin ahkeran puuhastelun jälkeen ihmeesti tavarat asettuivat paikoilleen--aika vähän työtä siinä loppujen lopuksi oli. Eikä jäänyt mitään muuttolaatikoitakaan pyörimään. Onnitteluksi ja kiitokseksi viimein valmiista muuttosuorituksesta leivoin uudessa isossa keittiössäni minttusuklaakakun, ja äidin poistuttua testasin kylpyammeen. Oikein hyvin toimii, vaikka siinä onkin hyvin asiallisen oloisesti jeesusteipillä korjattu putki.

No comments: