08/03/2007

Matkaötökkä metrossa

Jostain käsittämättömästä syystä näin taas Lintsi-unta. Varmaan kolmas kerta viikon sisään. Joskus tuossa aiemmin muun muassa olin unissani Hurjakurulla työvuorossa. Tässä viimeisimmässä Lintsillä oli kiipeilyseinä, ja olin siellä jonkun koululaisryhmän kanssa. On sitä ehkä edelleen vähän haikea olo sen suhteen, etten enää Lintsille mene, koska se oli aika jänskä työpaikka, mutta kyllä vain metro on vielä paljon jänskempi. Ja enemmän rahaakin saa.

Tänään ei aamupäivään kuulunut lusmuilua, vaan yliopistoilua ja geokätköilyä. Ensin mainittu tuli siitä, että sain viimeisen artikkelin ennen joulua aloittamaani pilkunnysväyshommaan liittyen, ja menin laitokselle suunnitelmissani tehdä sitä siellä, mutta eipä ollut enää olemassa silloista työpistettäni. Siispä ahkerana ja tunnollisena palautin heti pois avaimetkin. Kun en kerran sitten Siltavuorenpenkereellä voinut pilkkujen kanssa säätää, lähdin poispäin. Kävin katsastamassa Siltavuorensalmen geokätkön. Se olikin lysti, ja sieltä lähti myös mukaani eka Travel Bugini. Nyt on kauhia päänvaiva, että mihinkäs kivaan paikkaan sen keksisin viedä. Viimein asetuin Aleksandriaan ja editoin artikkelia jonkun tunnin.

Ihanasti kerrankin olin oikeasti ajoissa varikolla. Teoriatunneilla alettiin ekaa kertaa hieman puhua vikatilanteissa toimimisesta, huu. Niissä onkin ihmettelemistä. Ajoharjoittelu sujui vaihtelevasti, kun vaihteeksi oli vanhaa M100-junaa. Aluksi oli vähän tuntuma hukassa, että miten semmoinen taas käyttäytyykään, vaan kyllä se sitten käyttäytyi. Travel Bugikin pääsi kanssani ajelemaan.

No comments: