03/02/2007

Lappuset on blaah.

Suuren osan päivästäni kulutin kiroten sitä, miten paljon on vielä juttuja, jotka olisi niiiin paljon helpompi hoitaa netitse, mutta ei voi. Aamulla kävin hakemassa HKL:n terveysasemalta paperit, joissa sanotaan, että olen soveltuva metrokuskiksi terveyteni puolesta (niillä kun ei ihan mitään hävittäjälentäjän tasoisia vaatimuksia ole). Sitten piti barokkisellotunnin ja kvartetin jälkeen kipittää viemään lappuset metrovarikolle Itäkeskukseen. Jos ja kun kerran niillä terveystyypeillä kuitenkin on kaikki tiedot tietokoneella, miksi ihmeessä pitää silti juoksennella edes takaisin kaiken maailman lappusten kanssa?

Toinenkin lappunen oli, jonka kanssa piti juoksennella. Piti jättää Stadiaan tutkintoilmoittautuminen, että joskus sen II-resitaalin saisin soitettua. Tarvin siihen vastuuopettajan allekirjoituksen, joten etsiskelin Tapania koko päivän. Löysin sitten iltapäivästä pidettyäni soittotunnin oppilaalleni--ja tässä vaiheessa selvisi, ettei Tapanin nimi edes kelpaa siihen, vaan pitää olla jonkun toisen sello-open. Blääh. Miksei tuollaistakin ilmoittautumista voi tehdä netissä, kun kerran muuten useimmat Stadian kurssi-ilmoittautumiset ovat siellä... Toisaalta nuo soitto-opintojen systeemit ovat kaikkein kivikautisimmat kaikista muutenkin.

Kun kaikki lappusten kanssa juoksentelut ja soittopuuhat oli hoidettu, pyörähdin Pasilassa ja siirryin Laaksolahteen. Siellä oli leppoisaa, ja saunassakin käytiin, jee.

No comments: