07/02/2007

Edestakas

Tänään piti olla varsin rauhaisa ja tyhjä päivä, jolloin ehtisi harjoitella paljon. Aamusta totesinkin, että kun ei ole kiire ja en jaksa herätä, voisin nukkua ja mennä vähän myöhemmin konsalle. Tietysti sitten näin unta, missä olin kvartettitreeneistä älyttömästi myöhässä. Sitten sain puhelun metrotyypiltä ja tekstarin Tapanilta, ja yhtäkkiä päivästä tulikin perinteistä edes-takas-juoksentelua.

Konsalle kvartettitreeneihin, ihan ajoissakin vielä. Sitten sieltä metrovarikolle viemään viimeinen paperi, mikä vielä puuttui. Olen nyt sitten ihan oikeasti menossa metrojunankuljettajakurssille. Huu. Sain lukujärjestyksenkin, eikä se ehkä ole ihan niin paha kuin pelkäsin. Yhden soittokeikan joudun tosin delegoimaan jollekin muulle. Metrovarikolta kipin kapin takaisin konsalle säestysharjoituksiin, jotka olivat, noh, on sitä pahempaakin soopaa tullut soitettua, mutta olisi se kiva osata vähän enemmän niin ei ahdistaisi se tutkinto niin paljon.

Sitten oli sentään sen verta väliä, että ehdin hipsiä kotiin, syömään, ja mikä tärkeämpää, vaihtamaan puhelimeen SIM-kortin. Liittymäni nimittäin vaihtui tänään, ja olin sen autuaasti unohtanut, minkä takia olin suuren osan päivästä ilman kännykkää mihin voisi soittaa, iik.

Illalla tietystikin YS. Sellosektiosta puuttui puolet, mutta eipä se menoa haitannut.

No comments: