11/02/2007

Humppaaargh

Nukuttuani vähän turhan pitkään olin harvinaisen järkevä ja päätin lähteä konsalle harjoittelemaan. Soittelo sujuikin siellä ihan harvinaisen hyvin, ja oikeasti noudatin barokkiopen ohjeita, ja soitin hitaasti. Brahmsia tosin, enkä Bachin sarjaa, joka on pikkololäksynä. Ehkä siinä höpinässä motorisesta muistista oli jotakin pohjaa, koska yllättäen huomasin, että nopea osa, jonka muka osaan parhaiten, pakeni muistista kummasti kun sitä soitti hyyyyvin hiiitaaaasti. Eikä se edes ollut hirveän tylsää.

Ikävä kyllä konsa menee lauantaisin jo viideltä kiinni, niin sitten piti siirtyä kotiin, missä en tietenkään enää saanut soitettua. Lähinnä sitten ihmettelin älytöntä cd-läjää, joka taas vaihteeksi tarttui kotimatkalla kirjastosta mukaan.

Yhdeksän jälkeen suuntasin YSSO-keikalle. Keikka alkoi ruokailulla tilaajien laskuun Manalassa, mikä oli tosi jees, ja onneksi saatiin kahviakin. Sitten siirryttiin Vanhalle odottelemaan. Siellä siis oli Pohjois-Pohjalaisen Osakunnan satavuotisjuhlat jotka vaikuttivat melkoisen hauskoilta bileiltä. Niin hauskoilta jopa, että olivat melkoisesti myöhässä. Soiton piti alkaa noin 00:10. Kun oikeasti viimein pääsimme aloittamaan, kello oli 01:40. Aloitimme soittamalla poloneesin. Se kesti 25 minuuttia. Argh näitä humppakeikkoja.

Keikalta kotiin ja taksijonoon päästiin sitten joskus puoli kolme, kolmen aikoihin kotona, enkä edes osannut vielä silloinkaan mennä heti nukkumaan. Gläh.

No comments: