21/11/2007

Tiistai

Ei mitään uutta alla auringon: aamulla herääminen oli tuskaa ja ehdin konsalle liian myöhään, ja sitten harjoituskoppiin päästyäni en keksinyt, mitä ihmettä pitäisi harjoitella. Tulinpa sitten opetelleeksi koko-puoli-asteikon, siis asteikon, jossa on vuorotellen koko- ja puolisävelaskelia. Ei siis molli eikä duuri eikä oikein edes mitään siltä väliltä. Ei sen osaamisesta taida mitään hyötyä juuri olla, vaikka Rautavaaran konsertossa sitä paljon esiintyykin. Soittotunti sentään tuntui hyödylliseltä, ja sain muistutuksia asioista, joita pitäisi vielä harjoitella, jotka periaatteessa kyllä hyvin tiesinkin.

Soiton jälkeen kävin viemässä jouseni korjaajalle pikkuista korjausta varten, ja raahauduin kotiin. Hirveän nälkäisenä meinasin jumittua koneelle istumaan suklaata syöden, mutta lopulta sain kiskottua itseni ylös ja takaisin liikkeelle. Astelin Selloon syömään ja shoppaamaan, koska olisi hirveä määrä asioita, mitä pitäisi ostaa. Kolmen tunnin kiertelyllä löysin talvitakin, mutten mitään muuta. Vähän ärsytti. Näköjään haen mahdottomuuksia, esimerkiksi pitäisi löytää uusi ehjä olkalaukku, joka kävisi repunkorvikkeesta ja läppärilaukusta. Löysin tasan yhden sopivanlaisen laukun, mutta se ei ollut kiva.

Kotiuduttuani katselin uusimman Heroesin, joka oli aikas jännä, vaikka keskittyikin ei-niin-kiintoisaan juonikuvioon. Jotenkin jäi sellainen olo, että haluan katsella lisää jotain, joten jatkoin Galacticalla. Se oli blaah. Musta on ihan OK että avaruusoopperassa on saippuaa, mutta jos koko joukossa jaksoja se saippua on oikeasti jakson keskeisenä juonena eikä vain pienenä sivujuonteena, alan kyllä kyllästyä.

No comments: