12/11/2007

Blääh

Johan tässä ehtikin olla useampi tehokas ja toimiva päivä. Tänään vaihteeksi olin enemmän "tämän päivän olisi ihan hyvin voinut jättää väliin" -linjalla.

En onnistunut raahautumaan konsalle kahdeksaksi, vaan vasta yhdeksän pintaan, enkä ehtinyt harjoitella juuri yhtään, kun piti tavata eräs opettaja. Kyseinen tapaaminen taisikin olla päivän hyödyllisin sisältö: sain setvittyä, miten ja mistä saan työharjoitteluopintoni kasaan. Tämän jälkeen kulutin monta tuntia melkoisen hyödyttömästi olemalla yhtyeenjohtokurssin orkesterissa, eli siis koekaniinina orkesterinjohtoa opiskeleville. Oli se sikäli valaisevaa, että tuli ainakin selväksi, miten tärkeää on, että orkesterinjohtajalla ottaa selkeästi ohjat käsiinsä ja tilanteen haltuunsa, eikä anna epävarmuutensa näkyä liikaa. Orkesterisoiton ja syömisen jälkeen sain jopa harjoiteltua pari tuntia.

Illalla kiivettiin. Tai siis, Elmo kiipesi. Minä lähinnä valitin ja rähmäsin. Alkaa hiljalleen mennä hermo siihen, että liidaamisen pelottavuus syö kaikki voimat ja taidot nolliin. Ei meinaa onnistua niin mikään. Hirveällä tappelulla sain loppujen lopuksi liidattua kokonaan yhden ihan helpon negareitin, mutta ei sillä saanut kovin aikaansaanutta oloa aikaan. Grr. Kotiin päästyäni tosin totesin, että ihan järjetön nälkä, olisikohan taas jollain syömisen ja unen puutteella ollut vaikutusta siihen, miten surkealta meno tänään tuntui, mutta enpä oikeastaan usko.

Päiväni päätteeksi tulin vielä katsoneeksi Galacticaa, ja alkaa hiljalleen olla vähän epätoivoinen olo 3. kauden suhteen. Voisiko joku ystävällisesti palauttaa hahmoille edes ne vähät aivosolut, mitä niillä aiemmin oli? Ei oikeasti voi olla ihmiset noin tyhmiä, vaikka me yleisesti ottaen tyhmiä ollaankin.

No comments: