04/11/2007

Joskus näinkin

Heräsin flunssaisimpaan oloon, mitä muistan aikoihin kokeneeni. Ei semmoiseen epämääräiseen kuin pari viikkoa sitten, vaan perinteiseen nuhakuumeeseen. Minen tajua, mistä ihmeestä tämä tuli ja miksi juuri nyt. Onhan se tietysti kiva, kun olen jo ehtinyt todeta, että yleensä tällaisilta vältyn.

Aamupäivällä vielä arvoin, mitä päivälläni teen, lojuako nyt sitten kotona flunssailemassa vaiko eikö. Leivoin appelsiini-suklaamuffinsseja, jotka epäonnistuivat, taas. Jossain välissä tämän huonon leipomisputken on kyllä pakko loppua, mutta ei näköjään tänään. Mirja käväisi synttäriteellä. Sen jälkeen minun oli tarkoitus lähteä kiipeämään, mutta vaihteeksi osoitin melkoisen epätavallista harkitsevaisuutta ja päätin jättää väliin. Tuskin siitä mitään olisi tullutkaan.

Loppupäivän lähinnä lojuin vuorotellen sängyllä ja matolla. Järkevän tekemisen yritelmänä jatkoin soittotuntimateriaalien uudelleenlitterointikierrosta opinnäytettä varten--joskus sekin on tehtävä, jos meinaan näitä materiaaleja joskus johonkin käyttääkin. Enemmän aikaa taisi kumminkin mennä irkissä ja Facebookissa.

No comments: