30/07/2007

Lisää kätköjä

Kerrankin työpäivän aamu tuli käytettyä tehokkaasti, joskaan ei hyödyllisesti. Käväisimme nimittäin etsimässä geokätkön. Melkoisen jänskän sellaisen, taas vaihteeksi. Castle Wolfensteiniksi nimetty kätkö sijaitsi reilun kilomerin päässä kotoani, jossain vallihauta/linnoitusrakennelmasysteemissä olevassa bunkkerissa. Niitä oli useampi, useita sisäänkäyntejä ja useita huoneita, sisällä pilkkopimeää, kylmää ja märkää, aika lailla kuin jossain luolassa, paitsi että paljon sotkuisempaa. Eli siis, taas kerran kätköily vei jännään paikkaan, jota tuskin muuten olisi koskaan nähty.

Kätköilyn jälkeen olikin jo aika lähteä töihin. Miri oli vielä kierroksen kyydissäni, ja tulikin toiminnallinen kierros, oli yllättäviä poikkeusopasteita ja pakkojarrutestitkin päästiin ajelemaan. Muutenkin päivä oli yllättävän leppoisa. Sijaiskuljettaja ajeli minulle kierroksen, joten sain ihan ylipitkän ruokatauon, ja kuluttelin sitä hakemalla vielä yhden kätkön.

Illalla suoritimme Mirin kanssa jotenkin aiempina päivinä vältetyn tyhmän kriiseilyn. Kai se jossain vaiheessa aina on tehtävä.

No comments: