17/07/2007

Lomaisaa

Miri on lomalla, ja selvästi lomatunnelma on tarttuvaa, koska vaikka minulla on vain kaksi päivää vapaata, silti oli ihan lomaisa olo koko maanantain. Nukkuiltiin pitkään ja lähdettiin hiljakseen liikenteeseen kohti keskustaa. Sieltä oli tarkoitus ostaa hiusväriä, mutta kierreltiin samalla kaikki kirjakaupat ja muuta kivaa, käytiin kahvilla ja syömässä ja treffattiin Susanna. Aika meni hämmentävän nopeasti.

Leffaankin eksyttiin, viimein katsomaan Transformers. Se oli aika lysti, tosin ihmisiä oli vähän liikaa, valkokankaalla siis. Ne olivat tylsiä ja rasittavia. Robotit olivat kivoja ja hienoja. Jee.

Leffan jälkeen yritettiin pyöritellä ruotsalaistyylisiä suklaa-kookospalloja, ja pienten ohjeen korjailujen jälkeen niistä jotain tulikin. Kookoshiutaleissa pyöriteltyjä rasva-sokeri-kaakaokönttejä. Kumma keksintö. Ei tietenkään voi maistua pahalta, vaan päinvastoin.

Viimein päästiin siihen päivän varsinaiseen suunniteltuun ohjelmanumeroon, eli hiusten värjäykseen. Miristä piti tulla punainen ja minusta mustavioletti, ennakkoveikkaukseni oli, että lopputulos on lähinnä värjätty kylpyhuone ja laikukkaat hiukset. Vaan toisinpa kävi: värisotkenta onnistui yli odotusten. Hiuksistani tuli mielettömän sileät ja hyvin käyttäytyvät ja mageen värisetkin vielä. Tuplajee.

No comments: