06/07/2007

Puuha on pop

Edellisten päivien perusteella tiesin, että jos torstainakin lojun, varmastikin sekoan. Siispä tein muuta. Lähdin kaupungille aamupäivästä, päätavoitteena ostaa Ruisrock-lippu, ja sen teinkin. Samalla tuli sitten shoppailtua muutenkin, kun jostain syystä huvitti. Ostin kaksi paitaa, joista toinen vielä maksoi vähän liikaa, mutta kun se oli niin kiva. Farkkuja yritin kovasti etsiä, mutta kaikki löytämäni olivat liian pieniä. Joko alennusmyynneissä on vain minikokoisia farkkuja, tai sitten olen oikeasti paljon isompi kuin luulen olevani. Tai kävin vahingossa lastenosastoilla. Monta aika todennäköistä vaihtoehtoselitystä.

Tapettuani vielä hetken aikaa Mirillä tiskaamalla ja leikkimällä googlea epätavallisen huonolla menestyksellä, oli aika suunnata Palatsille. Sielläpä en olekaan aikoihin kiivennyt, ja toiveet olivat korkeat, että kiipeäisin paremmin kuin viimeksi. No jaa. Oli hirveän kuuma, joten kaiken kaikkiaan oltiin aika huonoja kaikki. Sentään selvitin yhden itselleni aiemmin mahdottomalta tuntuneen reitin kattoon asti, tietenkin hirveällä säädöllä, roikkumisella ja tappelulla, mutta kuitenkin. Toisaalta ikuinen haastajani Möykky jäi edelleen huonon yrityksen jälkeen odottamaan jotain parempaa kiipeilypäivää.

Kiipeilyn jälkeen syömään, Cosmiciin ja uimaan ja väsyneenä nukkumaan. Ekaa kertaa koko viikkoon pystyin lojumaan silmät kiinni ajattelematta mitään ilman, että maanantai, Siilitie, klo 21.17 jää toistumaan kuin repeatille jäänyt DVD. En kuitenkaan saanut unta ennen kuin johonkin ihan älyttömään aikaan aamuyöstä. Grääh.

No comments: