28/07/2007

Hengailua

Perjantaikin meni vähän tai vähän enemmänkin epämääräiseksi hengailuksi. Piti odotella Perkkaalla, kunnes Kierrätyskeskuksesta tilaamani tyypit kävivät viemässä vuodesohvan pois. Nyt on suuri tyhjä tila olohuoneessa, mikä on periaatteessa aika kivaa, mutta kyllä se pitäisi täyttää jollain. Joskus kun taas on enemmän rahaa.

Päätimme viimein liikkua keskustan suuntaan. Siellä veimme Mirin kiipeilykengät pohjattaviksi ja harhailimme halki Töölön kohti Varuste.nettiä. Matkalla eksyimme tekemään oudon ja jokseenkin ahdistavan sightseengin sairaala-alueelle. Viimein varustekauppaan löydettyämme emme keksineet juuri mitään ostettavaa, ainakaan mitään, mihin olisi ollut varaa juuri nyt, tai mitään, minkä ostotarpeesta olisi täyttä varmuutta. Sen sijaan jatkoimme harhaamista keskustaa kohti kävellen ja ruokaa etsien. Ruokapaikaksi osui ihan sattumalta Kampin Chicos. Vielä ihmeemmin täysin sattumalta sinne ilmaantui tuttuja Tampereelta. Maailma on pieni, ja Helsinki vielä pienempi.

Kiertelimme vielä jokusen kaupan löytämättä mitään, kunnes palasimme Perkkaalle. Siellä väkersin suklaa-kookosmuffinsseja hyvin sovelletulla ohjeella, ihan onnistuneesti kuitenkin. Illan viihteeksi katseltiin (viimeinkin!) kaksi vikaa osaa Galactican 2. kaudesta. Äääääh ja grrrräääh sanon minä niiden juonenkäänteistä. Blääh. Ei lupaa hyvää jatkon kannalta.

No comments: