20/05/2007

Vilkas viikonloppu

Vapaaviikonloppu oli luonnollisestikin täyteenbuukattu. Ohjelman laatu ja innostavuus vaihteli laidasta laitaan. Lauantaista suurin osa meni häissä. Häät on aina vähän ääh. Näissä kun vielä naimisiin menneet olivat kohtalaisen uskonnollisen sorttista porukkaa, tunsin itseni aika pahasti tilanteeseen kuulumattomaksi. Yhtään ei myöskään auttanut se, että jotenkin muutenkin koko päivän oli epämääräisen epämiellyttävä olo, minkä jälkeenpäin tulkitsin johtuneen siitä, etten sitten juonut yhtään kahvia koko päivänä. Olinkin aika tyytyväinen, kun pääsin pakenemaan paikalta ajoissa, vaikka se tarkoittikin, että hääkakku jäi syömättä.

Häistä kotiin palattuani oli jos jonkinnäköistä suunnitelmaa illaksi (vessan siivouksesta putkeenryömimiskätköilyyn), mutta sitten Miri ja Kaisa tarjosivat vaihtoehtoista viihdeideaa. En millään osannut päättää, mitä tekisin, ja lopulta päädyin heittämään kolikkoa asiasta (ihan oikeasti). Sen seurauksena suuntasinkin Arabiaan juoruamaan ja tuhoamaan valkoviinitonkan loppuja. Hauskaa oli, mutta viiniä tuli juotua enemmän, kuin olisi ollut järkevää, koska lopputulos oli hyvin pahoinvoiva.

Pahoinvointi tietysti johti kaameaan kapulaan, niin että sunnuntaiaamuna sängystä ylös pääsemiseen meni monta tuntia, eikä liikkeellelähtö olisi yhtään houkutellut. Pakko kuitenkin oli, kun ohjelmassa oli YS-kvartettisoittelua. Soukanrantaan löytäminen oli aika haastavaa, soitto samoin. Sitä ei kuitenkaan ehditty ihan kamalan kauaa, kun iskä ja veljet kävivät hakemassa minut grillailemaan. Rasvainen ja suolainen grilliruoka oli juuri sopivaa krapulapäivän ravintoa, ja sen jälkeen tuli vähän ihmismäisempi tunnelma.

Illalla viimein oli sitten vuorossa se, mitä koko viikonlopun olin odottanut: päästiin kiipimään, Mirin ja Elmon kanssa Rollareille. Hölmö olmi meni unohtamaan kiipeilykenkänsä kotiin, mutta eipä se sen menoa paljoa hidastanut. Whii. Oma meno oli vähän takkuista, kun välillä tuntui, ettei tasamaallakaan pysy tasapainossa. Selvitinpä sentään viimein jotenkin Rock vandalin. Ja oli se vaan kumminkin älyttömän kivaa, kun oli niin aurinkoistakin myöhään iltaan, ja kivi oli lämpöistä. Tahtoo kiivetä lisää. Paljon. Jee.

No comments: