15/05/2007

Grrrrrrrrrh ja hip

Kun ehdin jo tottua iltatyöläisen päivärytmiin, en millään saanut unta ajoissa, joten kun herätys oli aikaisin, ei tullut nukuttua tarpeeksi. Sehän sitten näkyi kärttyisyytenä. Aamun avanneet kvartettitreenit menivät ihan koomassa. Niiden jälkeen olin ajatellut mennä rikkinäisen HomePNA-vempeleen kanssa verkkokauppaan, mutta tajusin unohtaneeni kuitin kotiin. Yritin mennä harjoittelemaan, mutta joku pääsykoeharjoittelija tuli heittämään minut luokasta ulos--juuri siihen luokkaan sen nimenomaan oli pakko päästä, vaikka koko muu harjoitusluokkakäytävä oli tyhjää täysi. Vitutti niin ankarasti, että totesin, että perkele, en sitten soita.

Istuskelin kahviossa, kunnes paikalle saapuivat tarvittavat henkilöt, että saatiin säädettyä kvartettisoitosta tulevat opintoviikot. Tuleekin neljä opintopistettä, yksi enemmän kuin odotin. Kiva. Sitten kipaisin kohti kotia hakemaan sitä pahuksen kuittia. Paluumatkalla kumminkin tulin toisiin ajatuksiin koko jutun suhteen: jos menisin Verkkokauppaan, ne kumminkin sanoisivat taas, että "eeeehei me tällaiselle mitään tehdä, ota kuule valmistajaan yhteyttä". Menin siis tietokoneluokkaan ja katseli valmistajan nettisivuja. Siellä oli palautusohjeet takuuhuoltoa/vaihtoa varten. Marssin sitten pääpostitaloon ja pistin menemään mokoman toimimattoman härvelin takaisinpäin. Mun tuurilla, ne löytävät sieltä sisältä jonkun pölypallon, minkä takia se ei toimi, ja lähettävät takaisin ja pyytävät maksamaan kaikki postitus- ja korjauskulut...

Rasittavan ja ärsyttävän päivän viimeinen ohjelmanumero oli oppilas Kulosaaressa. Vaikeahkoa oli yrittää valmentaa tyyppiä pop-jazz-opiston pääsykokeisiin, kun ei oikein tiedä, minkälaisia tehtäviä siellä tulee vastaan.

Päivän pelasti illan kiipeily. Vaikka aluksi tuntui, että kiipeän tavallistakin rumemmin, jotenkin kamalan kömpelösti runnoen, löytyi hiljalleen jotain osaamistakin. Illan päätteeksi nimittäin tappelin tieni yli puoleenväliin yhtä 6- reittiä. Olipas ensimmäinen kerta, kun sellaista pääsen yhtään alkua pidemmälle. Jotenkin olen ihan varma, että tuli kumminkin käytettyä vahingossa jotain, mikä ei reittiin kuulu, mutta voittajafiilis silti. Vielä kotona kylpyyn ja valkosipulipatonkia iltapalaksi, ja sain jopa viimein Salaisuuksien debriefinkin kasaan. Jee.

No comments: