29/12/2006

Taasen Turussa

Koko aamupäivä meni epämääräiseen liikkeellelähdön yrittämiseen. Pakkaaminen sun muu eteni niin hitaasti, että oli ihme, että ylipäänsä ehdin tavoitteena olleeseen klo 14:09 lähteneeseen Turun junaan. Ehdinpäs kumminkin. Junamatka meni nopsasti, kun viihteeksi oli paitsi kirja, myöskin uusi kännykkä, ja tanssipeliäkin tuli pelailtua, kun kerran näppikselläkin voi.

Turusta löytyi myöskin puuhaa: Miri poimi asemalta, sitten kiipimään. Kiipiminen oli taas mitä oli, samoja reittejä yritin kuin viimeksi ja nekin tuntuivat vain menevän huonommin. En vaan osaa en. Vaan ei se mitään, kiipimisen jälkeen käväistiin syömässä ja sitten päästiin testailemaan tanssipeliä kahdella matolla. Se kyllä sujui, ja oli sikavinkeetä. Ehdottomasti on bileiden kannalta loistojuttu, että mattoja on kaksi.

Jäin vielä hyppelemään kun Miri häipyi Paraisille saunomaan. Huolestuttavasti näytti, että jumitan siihen koko yöksi. Vaan kun tiesin Daren saaneen juuri uuden hienon MacBook Pron, piti mennä ihmettelemään ja häiriköimään.

No comments: