20/12/2006

AOK:n joulu (ja tanssimattoilua)

Aamusta menin konsalle harjoitusluokkaan istumaan. Matkalla kävin kaappaamassa kaupasta tanssimattopelin. Enpä sitten paljoa saanut soitettua, vaikka yritystä olikin (pelinkin vein kiltisti kaappiin odottamaan myöhempää sen sijaan, että olisin kokeillut sitä harjoitusluokassa). Väsytti ihan älyttömästi, eikä ihme, kun tuli mentyä johonkin ihan älyttömään aikaan nukkumaan. Kun kerta on tottunut siihen, että 2:00 on normaali nukkumaanmenoaika, niin sitten katsoo, että "ai, kello on vasta 2, vielä voi valvoa hetken". Tämä ei oikein ole hyvä juttu.

Oli aikas menevä päivä. Harjoitteluyritystä seurasivat Suaven treenit--ja olin taas unohtanut nuotin kotiin. Nyt olen tehnyt sen kaikkien kolmen Tötterströmin biisin kohdalla. Ekat kerrat ehkä hävettivät, mutta nyt alkoi jo huvittaa, ei vaan voi olla näin seulapää. Höö. Kvartetin jälkeen oli oma sellotunti ja oppilas, jonka tunnilla lähinnä rähmin pianolla säestystä, mikä oli lystiä, vaikka siitä taisi olla oppilaalle enemmän haittaa kuin hyötyä.

Koulusälän jälkeen suunnattiin hiljalleen mukaan keräytyneellä lukioporukalla elikäs Akateemisella OmpeluKerholla ensin kauppaan ja sitten Laaksolahteen pitämään pikkujouluntapaisia. Ruoka oli perinteisempää kuin olin alunperin kunnianhimoisesti suunnitellut--inkiväärilohi oli ainoa oikeasti erikoinen asia, sitten oli laatikkoja ja rosollia ja piparinmakuisia muffinseja. Joululahjontakin oli aika hauskaa, vaikka paketit tietysti saa avata vasta aattona, niinkuin kaikki kiltit lapset tekee. Vaan sitten piti minun tietysti myös päästä koittamaan tanssimattopelin (In the Groove & Impact Dance Pad) toimimista. Hienosti toimi, ja hip, kivaa on. Helenin sain myös innostettua, Olga kai osasi jo valmiiksi arvostaa, mutta Laura ja Mirja lähinnä virnistelivät ja pudistelivat päätään. Itse addiktoiduin siinä määrin, että vielä Pasilaan siirryttyäni, joskus puolen yön kieppeillä, levitin maton lattialle ja hyppelin lisää. Olen tainnut seota lopullisesti kun tämmöinen on minusta näin übervinkeetä.

No comments: