05/12/2006

Maanantai? Ei voi olla.

Vaihteeksi aamu, joka ei noudattanut sitä samaa kaavaa. Yritin herätä. En onnistunut. Näin semmoista unta, missä väistelin jotain Indiana Jones -tyylistä katosta tulevaa sirkkeliansaa jossain sokkelo-tunnelipaikassa. Sitten Miri soitti ja sanoi olevansa alaovella. Heräsin hyvin nopsasti. Tai no, meni siihen jonkun verran kahviakin, mutta kumminkin.

Päivä tuntui harvinaisen viikonloppuiselta ollakseen maanantai. Ihme kyllä sain harjoiteltua jonkin verran, ja vielä ihmeemmin samassa huoneessa oleva ihminen kykeni torkkumaan kun soitin... pitää siis selvästikin soittaa kovempaa ja rumemmin, ei tästä muuten tule mitään. Hiljakseen liikehdittiin keskustan suuntaan. Haaskattiin rahaa kirjakauppaan ja istuttiin kahvilassa.

Olisin mieluusti ollut koko päivän kokonaan viikonloppuisa, mutta pakko oli mennä konsalle sen verran, että oli muksuryhmis, jossa taas vaihteeksi tunsin itseni turhaksi. Sieltä sitten YS:n treeneihin, joista ei voinut olla pois kun oli kenraaliharjoitus, jotenka A Scanner Darkly jäi näkemättä, mikä harmitti. Sentään bongasin ihmiset leffan jälkeen ja kuulin Miriltä ja Kaisalta jälkitunnelmia teen ääressä.

No comments: