18/12/2006

Sellomuksujen joulu

Aamupäivällä piti harjoitella, joten luonnollisesti kulutin sen kaikkeen muuhun. Sainpa sentään vietyä hillittömän homekasvuston pois biojäteroskiksesta, käytyä kaupassa, ja postitettua paperit että voisin saada rahaa Stadian litterointihommasta--ihan älyttömästi myöhässä, mutta toisaalta, en ole kyseistä puuhaa aloittanutkaan vielä. Pitäisi ensin saada yliopiston artikkelieditoinnit kasaan.

Konsalle suuntasin vasta neljän maissa. Vuorossa oli sellomuksuryhmien vuoden kohokohta, eli mahtaisa joulukonserttispektaakkeli. Koululle saavuttuani sain aikaan pikapaniikin siitä, mitä ihmettä tästä oikein tulee, kun tuntui, että valmistelut olivat hitusen pikaisen hätäiset. Kumminkin tuli oikein hieno konsertti, ja tarjoilutkin toimivat. Ja tulipa taas todistettua, että minulla on tapana villiintyä kun minut päästää puhumaan yleisölle, vaikka kyseessä olikin vain semmoinen satu-juonto kappaleillemme. Pitäisi varmaan ryhtyä isona juontajaksi. Alkaa vaan olla jo liikaa näitä juttuja mitä haluaisin tehdä isona...

Muksukonsertin jälkeen menin viettämään leffailtaa Ninnin ja Outin kanssa. Katseltiin Metropolis-anime, joka oli ihan jännä, musiikkivalinnat olivat erityisen hassuja. Hipsin kohtalaisen aikaisin kotiin mukamas miettimään huomisia AOK:n pikkujouluja, mutta niiden sijaan jumitinkin kehittelemään uudenvuodenbileitä Turkuun.

No comments: