28/12/2006

Välipäivä

Joululoma jatkaa poukkoilevan puuhakasta menoaan. Vaikka eilen jumitin hyyyvin myöhään iltaan imuroimassa lisäaskelia tanssipeliin, heräsin kohtalaisen aikaisin ja yllättävän hyperaktiivisena (heti ensimmäisen kahvikupillisen jälkeen). Toisaalta, oli syytäkin, koska olin jo etukäteen päättänyt, että tänä päivänä menen ostamaan kännykän. Ekaa kertaa itte, koska aiemmat olen aina saanut lahjaksi. Ja vaikka joku nuuka järjen ääni yritti ehdotella muuta, ostin tismalleen sen mitä olin ajatellutkin, Sony-Ericssonin z610i:n, suureksi osaksi sillä perusteella, että se näyttää vaan niin siistiltä. Hih. Sitten oli tietysti kova into päästä leikkimään uudella kännyllä, joten alunperin päiväohjelmaksi suunnittelemani Tapiolassa oleilu jäi siihen välttämättömään pankkikortin hakuun jonka vuoksi siellä piti käydä. Sieltä nopsasti Laaksolahteen syömään ja ihmettelemään. On se ny sit.

Koko loppupäivää ei voinut kumminkaan vain räplätä puhelinta, kun piti siirtyä viettämään Helenin & Kimmon kihlajais/tupari/äidinsynttäri/jne -juhlantapaisia. Paikalla olivat tietenkin myös pariskunnat Olga & Jelisei (jo naimisissa olevat) sekä Mirja & Kassu. Ääh. Tuli taas hitusen syrjiö olo niiden seurassa. Tuli myös kuittailtua ankarammin kuin yleensä, heitettyä keskimääräistäkin tyhmempää läppää ja muuta. Tavallaan oli ihan helpotus kun ihmiset kohtalaisen aikaisin suuntasivat koteihinsa päin.

Itse suuntasin Pasilaan pähkäämään huomistani. Turulta näyttää. Se tarkoittaa tietenkin pakkaamista. Pakkaamisen sijaan kuitenkin iltansa saa hyvin kulutettua muun muassa etsimällä lisää tanssiaskelia ja sovittelemalla bileasustustaan. Näinpä näin, hyödyllisyys on ilomme.

No comments: