03/12/2006

Hiljaisehkoa

Olin vähän haaveillut, että josko tänään vaikka nukkuisi ilman herätyskelloa, mutta en uskaltanut. Ihan hyvä, laitoin herätyksen klo 12, ja en todellakaan olisi herännyt järkevään aikaan ilman sitä. Pääsenköhän mä näistä univeloista sun muista ikinä eroon? Vaan kuolleena ehtii nukkua ja niin edelleen, joten mitä turhia.

Päivä kylläkin oli aikas rauhaisa ja puuhaton, ja ihan hyvä niin, että kykeni toipumaan eilisestä. Kävin iskällä syömässä ja hengaamassa, pikkuveljiäkin näki samalla. Sitten sain Miriltä ylläri-ilmoituksen, että tämä aikoo ilmaantua Helsinkiin. Siispä pyörähdin Laaksolahdessa aika pikaisesti ja palasin Pasilaan, missä ihan ihmeesti aktivoiduin siivoilemaan. Enpä olekaan semmoista tehnyt sitten muuttoni, joten oli ihan hyväkin.

Laaksolahdessa eksyin lukemaan jotain Tieteen kuvalehteä, jossa oli juttu kolibreista. Jostain syystä ne ovat musta aina olleet älyttömän siistejä. Tuli todettua, että jos mun pitäisi valita joku toteemieläin tai vastaava, se olisi kolibri. Joskus pitäisi oikeasti matkustella johonkin, missä semmoisia elää.

No comments: