06/08/2006

VtBS

(=Velmu teh Bug Slayer)

Üks vapaapäivä meni ihan liian äkkiä, ja kovin suuri osa siitä Baldurin portin parissa. Näin tosin myöskin kavereita, mikä oli ihan mukavaa, vaikka luultavasti ne luulivat, etten viihtynyt, koska olin vaan niin kovin väsy.

Sitten taasen töihin, missä olin viikonlopun pikajunalla. Jeejee. Siellä kopissa on edelleen aivan järjettömän kuuma, ja ampiaisiakin edelleen tunkee sisään jostakin. Tänään julistin virallisesti sodan kaikille koppiin änkeäville ötököille, ja kahden ampiaisen lisäksi listin älyttömän määrän pikkukärpäsiä ja muuta kivaa. Sadistinen ilkimys. Hyi minua.

Vaihteeksi unipäiväkirjanoottina, yhdistetty BG- ja HaU-addiktio tuottavat yhdistelmäunia. Toissayönä näin unta, missä Jaana oli maagisesti muuttunut vanhaksi mustaksi naiseksi, ja kavereineen yritti etsiä jotakin velhoa, joka voisi ratkaista tämän muodonmuutospulman. Kovasti vähemmän yllättävä ja jännittävä oli viimeöinen uneni, jossa oli joku outo vuoristorata. Niitä unistani löytyy usein, eikä ihme, kun päivät pitkät sellaista katselee.

No comments: