25/08/2006

Uni-update

Justiinsa eilen illalla kirjoittelin juu, mutta nyt näin vaihteeksi niin jännää unta, että on pakko vähän kirjoitella taas... Ja iltapäivästä häippäisen Turun suuntaan ja vaihteeksi HaU ihan livenä, sähköpostin ja ircin sijaan, kivaajee!

Nosiismutta, unta. Tämä nyt varmaan taas liittyisi ehkä johonkin, mutta konteksti jääköön selittämättä. Unen alkupuolella ajettiin pakoon pahiksia, joiden identiteetti ei selvinnyt missään vaiheessa. Vaikka autopakomme päättyi johonkin parkkihalliin, seuraavaksi olimme mystisesti jossain Karibialla taikka vastaavassa mahtavassa trooppisessa saaripaikassa, missä sitten piileskelimme saarikartanossa ohitse laivallaan seilaavilta samaisilta pahiksilta. Kyllästyin piileskelemään siellä ja uin naapurisaarelle, mitä pahikset eivät onnekseni huomanneet. Siellä olikin joku mystinen tutkimustukikohta, missä sain tietää olevani kyborgi--mutta en ihan millainen tahansa, vaan melkoisen tarkkaan juuri sellainen kuin Babylon 5/Crusaden teknomaagit (kuten ko. sarjojen oheiskirjasarjassa kuvaillaan). Siispäs olipas unessa paljon siistejä juttuja. :-D

Tosielämässä vastasin siihen muuan kovin hämäävän positiiviseen postiin, ja sain vastauksena lisää samaa. Ilmeisesti muuan luennoitsija on oikeasti päättänyt, että musta voisi tulla isona tutkija. Kun tuo sellismi tuntuu ajoittain niin hankalalta ja yliopisto jotenkin kovasti helpommalta, olen ihan iloinen tämmöisestä palautteesta.

No comments: