10/07/2006

Teinix-ihq

Jahas, nämä kaksi vapaapäivääni onnistuivat siis välttämään kaavan. Kun toissapäivä oli larppipäivä, eikä ollenkaan "räyh", oli eilinen puolestaan enemmän "jes" kuin vain letkeän leppoisa. Käytiin iskän ja velien kanssa katsastamassa merivoimien vuosipäivää satamassa. Siellä oli hienoja sotalaivoja. Ei sillä, että minä niistä mitään tajuaisin, paitsi että näyttivät kivoilta, ja ohjaamo oli ihana, koska siellä oli niin valtavasti nappuloita--muun muassa kiva punainen "Man over board"-nappi. Kun Lintsin laitteistakin pidän eniten niistä, missä on nappuloita paljon ja voi itse tehdä jotakin, niin vähänkö tuommoista olis viel siistimpi ajaa! :-P

Toisaalta, Lintsin siisteimmistä laitteista puheenollen, kuulin isiltä loistouutisen, jonka olin missannut, kun ei minulle Helsingin Sanomia tule. Sehän piti heti Hesarista tarkistaa, ja siellähän se oli: kesän jännittävin Lintsi-uutinen. Uusi vuoristorata! Ja vielä joku über-ufo-prototyyppimalli! Voiko olla enää siistimpää!

(Näköjään teinix-mode jäi pahalla tavalla päälle sen jäljiltä, kun ihqutin niitä ihania merimiespukuisia poikia eilen. Tämä pahoittelee.)

(Ja for the record, mun mielestä ihq on kammottavinta suomenkielen epäkäyttöä, mitä kuunaan on keksitty. Pahoittelee toistamiseen.)

No comments: