27/05/2008

Tekemisenpulaa

Maanantai oli tyhjä, koska tähän sattui juuri sellainen työviikko, jossa on vain kolme työpäivää, ja niistäkin yhden olen pyytänyt vapaaksi valmistujaisten takia. Kaiken lisäksi kun poikkeusliikenne alkaa ensi viikolla ja vaihdan työvuorokierron ryhmää, ensi viikollakin on vain kolme työpäivää. Hirveästi tyhjää siis. Tällainen vapaa-ajanpaljous on minulle ihan luonnoton olotila. Jos ei ole koko ajan kiire tai vähintään miljoona asiaa tekemistään odottamassa, en saa mitään aikaan enkä tiedä miten päin olisin. Piti siis kovasti yrittää kehittää jotakin tekemistä.

Aamupäivän tekemiseksi menin Selloon - ihan kuin en olisi matkalla päässyt kiertämään tarpeeksi kauppoja, mutta kun tämä oli täsmäshoppausta. Valmistujaisvaatetuksestani puuttui vielä asioita, ja sain osan niistä hankittua nyt. Hirvittävää, miten paljon rahaa esimerkiksi meikkeihin voi upottaa. Ei ihme, etten yleensä juuri koskaan niitä ostele.

Lisäksi päivään sisältyi leipomista (pizzaa ja keksejä), hieman sellonsoittelua sekä luonnollisestikin paljon fiktiota. Sitä onkin tällä hetkellä työn alla niin paljon, että on vaikeuksia valita, mitä seuraavaksi. Viime vuosien Iron Man -sarjikset eivät oikein nappaa, liikaa ihan tyhmiä juonikuvioita (ja Tony Starkilla ei kuulu olla supervoimia, se on ihan väärin!). Amber Spyglassia luin vähän, eikä minulla oikein vieläkään ole mielipidettä. Paha kun muuan orkesterituttu hypetti ko. Pullmanin trilogiaa etukäteen niin paljon, että suhtaudun siihen varauksella. Kultainen kompassi -leffa oli myös blaah. Jeeves & Wooster sen sijaan on edelleen hih. Ja fanficciäkin voisi jatkaa kun olisi keskeneräisiä, mutta siihen asti en vielä eilen ehtinyt.

No comments: