19/05/2008

Ihan vammaista

19.5. klo 23 SFS Hostel - Malmö City

Näin koko yön unia kipeästä jalasta ja nukuin huonosti. Ja kas kummaa, aamulla tosiaan oikean jalan reuna (pikkuvarpaasta ylöspäin) oli niin kipeä, etten kyennyt laskemaan koko jalalle kunnolla painoa. Loistavaa. En enää mene laivalla karaokeen.

Kaikeksi onneksi päivään ei juuri kuulunut kävelyä. Laiva-aamiaisen jälkeen raahasimme tavaramme ja itsemme bussiin, ja lähdimme ajelemaan kohti Malmötä. Matkan kesto pysähdyksineen oli n. 10 tuntia. Päinvastion kuin viime reissulla, täällä kyllä kaipasi viihdettä. Ehdin kuunnella muutaman tunnin musiikkia, aloittaa Philip Pullmanin Northern Lightsin, kirjoittaa vähän tähän (ks. edell. merkintä), sekä katsella bussin surkeanpieneltä ruudulta osan Perfumea ja pari jaksoa Studio Julmahuvia. Ja tietty myös seurata orkesteritovereiden touhuja. Ihme kyllä, matka ei edes tuntunut kauhean pitkältä.

Illalla saavutimme Malmön. Hostelli oli mukava ja siisti. Sen sijaan epätoivo ja ärtymys uhkasivat, kun lähdettiin etsimään kaupungilta iltapalapaikkaa. On ihan sairaan rasittavaa olla liikuntarajoitteinen. Grrh. Jos tämä ei tästä kohta asetu, tulee todella kärsivällisyyttä kasvattava reissu.

No comments: