14/06/2007

Uutta kotiin

Vapaapäivä! Jee. Osasin kerrankin ottaa sen kiireettömästi. En huolinut huonoa omaatuntoa pitkään nukkuilusta. Mielettömänä saavutuksena sain viimein kajarit kiinni viritinvahvistimeen, eikä se edes ollut vaikeaa. Tyhmää kun en aikaisemmin ollut sitä tehnyt. Kunnon äänentoistolla olikin kiva kuunnella eilen kirjastosta roudaamaani levyläjää.

Hilauduin hiljakseen Laaksolahteen, mistä sain ruokaa ja äidin mukaani kodinkoneostoksille. Olin nimittäin päättänyt ostaa pesukoneen. Ostinkin sitten. Yllättävän vaikeaa oli, kun olin vain ajatellut, että marssin johonkin ja otan halvimman, mitä on, mutta (kas kummaa) äiti oli sitä mieltä, ettei se ole kovin järkevää. En sitten ihan halvinta ottanut, vaan sen kolmanneksi halvimman... Kotiinkuljetuksen hoitaa "sankaripalvelu", joka "Sisältää asentajan ja tekee sen, mitä sinä et ehdi, tahdo tai tohdi". Pelottaa jo etukäteen.

Shoppauksen jälkeen raahasin äidin vielä kotiavuksi Perkkaalle: käänsimme sohvan. Nyt se on vastapäätä työpöytää, kajareita ja tietokonetta, niin että täällä ehkä jopa voisi järkevästi kyetä katsomaan telkkaria tai leffoja. Muuten hienoa, mutta sohvan käännön takia sen ja kirjahyllyn välissä on nyt vain parikymmentäsenttinen väli, josta pitää kulkea että pääsee sänkyyn. Kirjahylly pitäisi siirtää toiselle seinälle, mikä vaatii kaikkien kirjojen sun muun purkamista siitä ja uudelleen kasaamista. Ääh. Enpä viitsinyt enää illalla semmoiseen projektiin ryhtyä.

No comments: