09/06/2007

Identtiset päivät

Torstai ja perjantai olivat ihan melkein samanlaisia. Molempien aamupäivään sisältyi epäonnista shoppausta--muun muassa perjantaina marssin viimein Camuun ostamaan köyttä, ja köyden ostinkin, mutta sielläpä ei ollut reppumallisia köysipusseja, joten jouduin sitten roudailemaan köyttäni pieneen muovipussiin sullottuna. Lisäksi ostin slingejä mutta en sulkkareita, vähän vaikeaksi menee minkään yläankkurin askartelu ilman... Ihme dementikko.

Työpäivät olivat ihan identtisiä, kun molemmat olivat arki-aikaisia vuoroja. Vanhat junat olivat edelleen tuskaisen kuumia, uudet junat kivoja ja infojunat tuuletettuja mutta muuten plääh. Pendelijunan ajamiseen meinasi sikäli mennä hermo, kun niillä eivät kertakaikkiaan mitkään aikataulut toimi ja koko ajan joutuu odottelemaan punaisissa valoissa minuuttitolkulla ja kuuluttelemaan, että "jatketaan matkaa ihan kohta", vaikkei itselläkään ole mitään tajua, kauanko oikeasti menee... Perjantain päätti vielä pahuksen hidas varikolle ajo, niin että kun ajosarja sanoo, että olen siellä 23.54, olinkin perillä vasta 00.06, ja sitten hirveää juoksua halki varikkojen (meidän & bussien), että ehdin vikaan bussiini klo 00.09. Puuh.

Yömyöhään olisi pitänyt pakata, mutta kovin hidasta oli. Sen sijaan vilkaisin Espoon musiikkiopiston sivuja, ja siellä oli valintakoetuloksia, ja ovat ottaneet Stadian pedioppilaani sinne! Mahtavaa! Jee! :D

No comments: