16/06/2007

Sosialisointia ja järjestelyä

Aamupäivällä piti soittaa. Soitinkin, mutta alle tunnin. Ei tästä tule mitään tämmöisellä menolla. Opinnäytetyötäkin olen vain ajatellut kauhulla pariin kertaan, kun pitäisi jo kovasti sitä tehdä. Olen näköjään asennoitunut valmiiksi niin, että "en mä kuitenkaan jouluksi valmistu". Ei hjuva.

Käväisin opettamassa Kulosaaressa, ja sen jälkeen ravasin edes-takas viemässä selloni Perkkaalle ja itseni taas Helsinkiin, missä tapasin Maijan. Hämmentävää nähdä ihminen, jonka on viimeksi tavannut ennen joulua. Kaikennäköistä on ehtinyt siinä välissä tapahtua. Sosialisointi muistutti aluksi epäilyttävästi shoppailua: kävimme Verkkokaupassa, mistä raahasin mukaani 250 gigaa varasto- ja varmuuskopiotilaa ulkoisen kiintolevyn muodossa. Jeejee. Maijan kännykkä oli hajonnut, joten hän sitten osti uuden luurin. Olin valinta-apuna ja onnistuin hehkuttamaan simpukkapuhelimen mahtavuutta niin, että semmoisen sitten hankki. Helsingistä junalla Selloon syömään ja kahville. Yhtäkkiä kello olikin jo paljon, joten suuntasimme koteihimme. Olisi kyllä juttua riittänyt vaikka pidemmäksikin aikaa.

Vapaapäivän loppuiltani tietenkin testailin uutta lelua, eli siirtelin asioita koneilta ulkoiselle, ja samalla tuli järjesteltyä ja ihmeteltyä, mitä kaikkea koneilta löytyy. Asioiden kopiointi vanhalta PC:ltä talteen oli hirmuisen hidasta. Miettiessäni, että milläs tässä nyt sitten aikaa tappaisi, päätinkin siirtää eilen huonoon paikkaan jääneen kirjahyllyn saman tien. Ihme päähänpistosta keksin siirrellä vähän muitakin huonekaluja, joten nyt oikeastaan sänky on ainoa asia, jota en ole siirtänyt. Ei tämä järjestys vieläkään ole hyvä. Isoin ongelma tosin on viritinvahvistimen ja kajarien sijoittelu. Kaiken lisäksi ne ovat niin vanhoja ja isoja ja rumia, että haluaisin oikeastaan vaihtaa uusiin ne, vaan pitää nyt ensin katsella, mihin kaikkeen palkkarahat riittävät.

No comments: