31/08/2007

Lukuvuoden varaslähtö

Tämän päivän tunnelmista päätellen olen ihan selvästi kesän aikana tottunut liian pitkiin uniin ja liian vähään kofeiiniin. Kun oikeasti päätin että nyt on herättävä ajoissa, ja suurin piirtein siinä onnistuinkin, pirteyden saavuttamiseen vaadittu kahvin ja energiajuoman määrä aiheutti epämääräistä kärttyisyyttä ja muuta tyhmää. Plääh. Voisi vaikka yrittää tottua nukkumaan vähän vähemmän, kun ei meinaa millään aika riittää kaikkeen, mitä pitäisi tehdä.

Lukuvuoteni alkoi tänään, vähän varaslähdöllä, koska virallisesti opettajatapaamiset ovat huomenna ja soittotunnit alkavat ensi viikolla. Satuin kuitenkin olemaan konsalla harjoittelemassa kun sello-openi soitteli ja kyseli, haluaisinko tunnin. Ehdottomasti halusin. Tavanomaiseen tapaan tunnilla soitto ei tietenkään mennyt yhtään niin hyvin kuin yksin harjoitellessa ("Ei tää äsken mennyt näin huonosti, ihan oikeesti!"), mutta oli hyvin hyödyllistä kumminkin.

Illaksi piti mennä töihin taasen, ja jotain pientä liikennekaaoksenpoikasta taas syntyi, tällä kertaa sen takia, että joku oli ilmeisesti pudonnut radalle ja loukannut itsensä tai jotakin vastaavaa. Töistä päästyäni järkytyksekseni totesin, että nyt on jo torstai ja huomenna perjantai ja pitäisi vielä tehdä vaikka mitä ennen nukkumista. Grblh. Tämä viikko on mennyt vähän liian nopsasti.

No comments: