17/08/2007

"Järkevää" vapaa-aikaa

Keskiviikkona ennen töitä käväistiin Olmin kanssa Rollareilla. Oltiin väsyneitä ja ei oikein osattu, mutta selvitettiin silti Spiderman, 6-. Sieltä suoraa töihin. Päivän jännittävänä sivujuonteena setvin aikataulua työhaastattelua varten.

Työhaastattelu oli torstaina aamupäivällä, ja eipä siinä ihmeempiä, saan sitten muutaman oppilaan Taidekoulu Tretjakovista. Melkoisen mahtavaa saada oman alan töitä, vaikka vain yksi viikkotunti. On se työkokemusta kuitenkin. Haastattelusta kipitin konsalle harjoittelemaan ja ahdistumaan aikatauluistani. Syyskuisen koesoiton päivämäärä selvisi, ja se onkin 14.9. eikä kuun lopussa kuten kuvittelin. Pari viikkoa vähemmän aikaa harjoitella. Argh. Pitäisi siis saada työvuorojakin vähennettyä reippaasti, enkä ole yhtään selvillä, miten se käytännössä tapahtuu, keneltä pitäisi pyytää ja niin edelleen. Tupla-argh.

Järkevänä olisin siis viettänyt jäljelläolevan vapaapäiväajan harjoitteluun. Sen sijaan soitettuani hetkisen kävin opettamassa Kulosaaressa, kipaisin kotiin ja hyppäsin junaan ja Turkuun, ilman selloa tietenkin. Nerokkaan järkevää. Mutta Cosmicissa oli kovin kivaa. Tonja keräsi kaikki pisteet kotiin ja lähestulkoon tappoi pöytäkunnan nauruun ihan mielettömällä eläinlääkärikäyntitarinalla. Ympäröivässä kaupungissa oli Taiteiden yö, joten jatkoimme Mirin kanssa Cosmicista rantaan syömään. Tiemuskin liittyi seuraan, ja sittenhän se meni suorastaan hurjaksi ryyppäämiseksi kahden kaljan ja Mirin kaapista löytyneiden epämääräisten bilejämäjuomien turvin.

No comments: