19/08/2007

Turku ja takaisin

Perjantainakan ei sopinut nukkua pitkään, vaikka kuinka oli vapaapäivä. Musen keikan liput kun tulivat myyntiin klo 9, ja piti olla niitä hakemassa. Olin paikalla ehkä 8.45, eikä jono ollut mitenkään hirveän pitkä. Siltikään kenttäpaikkoja ei ollut enää yhtään, ja takanani jonossa olleille ei meinannut riittää tarpeeksi montaa paikkaa. Vaan sainpa lippuja. Kokemus oli tuokin, en ole aiemmin ollut ostamassa mihinkään isolle keikalle lippuja.

Lippusten kanssa kulkeuduin Mirille tappamaan aikaa. Ajantappo uhkasi luisua tylsyydeksi. Onneksi viimein päästiin liikkeelle, eli ruokakauppaan, hankkimaan päiväksi syötävää. Olin päättänyt, että jotain bataatista, joten ostettiin Hyvin Suuri Bataatti. Siitä tuli bataattivuokasörsseliä. Ruoka houkutteli paikalle myös Tiemuksen, Susannan ja Daren, ja oli ihan hyvääkin vielä. Jee.

Loppupäiväksi tekemistä pähkätessämme päädyimme lautapeleihin. Olen niitä pelannut aika vähän, mikä on sääli, kun yleisesti ottaen pidän pelaamisesta ja melkein mistä vain peleistä. Tuuria ja taitoa minulla oli illan molemmissa peleissä yhtä vähän, mutta ei se ole olennaistakaan. Illuminati oli vinkeä ja kiero, ja sain paljon hupia irti pelissä pyörineistä hassuista salaseuroista. Ihme kyllä muut eivät nähneet maailman pelastus-vapautuksena sitä, kun pelaamani Cthulhun seuraajat tuhosivat maailmasta roskapostin, roskaruuan ja videopelit ja vielä ottivat tyttölehdet hallintaansa. Hihii. Zombies!!!-peli oli leppoisan yksinkertainen oppia, mutta myöskin tosi lysti.

Lauantaina ei olisi niin yhtään innostanut vaihtaa kaupunkia ja mennä töihin, mutta muutakaan ei voinut, ja työt vieläpä alkoivat jo yhdeltä. Ehdin Itäkeskukseen niin ajoissa, että muilta kuskeilta ensin ristiriitaisia neuvoja saatuani viimein uskaltauduin soittamaan liikennetyönjohtoon ja setvimään syyskuun työvuorojani. Loppujen lopuksi pyysin vain kuusi päivää vapaata, mikä oli aika lailla pienin mahdollinen ja juuri ja juuri riittävä määrä, mutta auttaa sekin jo paljon. Ja sitten ajelin junaa edes takaisin. Harvinaisen tapahtumaton päivä oli, ei yhtään vikaa, ei edes yhden yhtä punaista valoa että olisi joutunut kuuluttamaan. Vaati paljon kofeiinia, että pysyin hereillä.

No comments: