07/08/2007

Vapaa-ahkeruutta

Kaksi päivää vapaata, ja vaihteeksi, kaksi päivää enimmäkseen yksikseen ja kotosalla, tavoitteena saada tehtyä järkeviä asioita.

Maanantai oli hyvinkin tavoitteenmukainen: tuhrattuani aamupäivän vesipyssyn mustaksimaalaamiseen, en loppupäivänä oikeastaan tehnyt muuta kuin pesin pyykkiä ja soitin. Huollon jäljiltä sello näyttää kuin uudelta, ja matalat kielet soivat aivan ihanasti. A on jotenkin vähän samean oloinen, mutta varmaan aukeaa kun sitä vähän lisää rääkkää.

Tiistaina suunnitelmissa oli väripiilolinssien testailua ja kaupunkireissu. Väripiilaritpa vaan eivät pitäneet minusta, tai sitten hyvin lievästi flunssainen olo vaikutti, mutta joka tapauksessa, ne tuntuivat niin sietämättömän ikäviltä, että oli pakko ottaa pois ennen liikkeellelähtöä. Vähän kummaa sikäli, että ne ovat tismalleen samaa linssiä kuin yleensä käyttämäni kertakäyttölinssit, vain väriprintillä varustettuna. Itse värillisyys oli kyllä suuri pettymys, "sininen" väri ilmeni lähinnä epämääräisenä kirjavuutena oman ruskean värini seassa.

Kaupungille siis kumminkin suuntasin, ja siellä yliopistolle, hakemaan lukuvuodenaloitusjuttuja. Tuntui ihan kummalta kävellä päärakennukseen sisään, jotenkin se oli kuin paikka jostain toisesta elämästä. Minäkö muka jossain yliopistolla opiskelemassa, hah, sallikaa mun nauraa. Minähän olen vain metrokuski joka tunnelia sahailee päästä päähän, en minä mitään mistään syvällisistä kirjanoppimuksista käsitä. Pitäisi kai taas yrittää käsittää. Yliopiston jälkeen ostin vielä viimeisiä osasia coniasuuni.

Loppupäivä olisi pitänyt omistaa soitolle, mutta sen sijaan sen kaappasi kaamea päänsärky, ehkäpä linssien jäljiltä, tai sitten vaan nälästä, koska se helpotti, kun sain viimein ruokaa aikaan. Soitto jäi aika vähälle. Äiti käväisi leikkimässä kotiapulaista ja pesemässä ikkunoita. Jee. Lisäksi taisin saada huudeltua itselleni märkäpuvun huuto.netistä, ainakin olettaen ettei tule mitään mutkia matkaan ja että se on edes lähestulkoon sopivan kokoinen.

No comments: