21/04/2008

Kiva kivi

Heräsin aikaisin enkä saanut enää unta. Ärsyttävää, mutta sen ansiosta ehdin tehdä aamupäivästä paljon asioita. Siivoilin kämppääni laiskasti (vähän harmitti, että ylipäänsä tulin sitä proppaussotkeneeksi koska siellä pelattiin vain noin 30min) ja kirjoittelin opinnäytetyötä ahkerammin (sain 4. luvussa olleet keskeneräisyydet kirjoitettua, vielä pitäisi jostain tyhjästä taikoa luvut 5 ja 6).

Iltapäivään oli sovittu kiipeilyä. Vaikka ulkona oli viileähköä, aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta. Päätimme siis suunnata kalliolle. Monet muutkin olivat tehneet vastaavanlaisen päätöksen, ja Rollareilla oli enemmän väkeä kuin olen aiemmin nähnyt. Kaikille kumminkin riitti kiveä kiivettäväksi. Oi että. Kevään/kesän ensimmäinen kalliopäivä. <3 Oli aivan ihanaa, kyllä olikin jo kovasti ikävä kalliolla kiipeämistä. Olin ihan yli-innoissani ja onnessani. :) Selvästi kiipeilyosaamiseni on vähäsen viime kesästä kehittynyt, kun helpot reitit oikeasti tuntuivat helpoilta. Yhden yrittämäni 6+:n kyllä menin ylös lähinnä hinattuna, mutta tuli siinä pari ihan jännää muuviakin tehtyä. Vaikka aamulla vielä tuntui, että tästä päivästä tulee varmaan ihan tyhmä ja turha, kiipeilyreissu pelasti sen täysin. Siitä tulikin kerrassaan mahtava.

Illalla leivoin kotona mokkapaloja ja kämmäsin kuorrutuksen. Sain myös kasaan ToTon debriefin (ei vaatinut paljoa vaivaa, surullisen lyhyt kun oli). Lisäksi ärsyynnyin sähköpostin tuomasta opinnäytteen englanninkielisen tiivistelmän korjatusta versiosta. Ei siis parannusideoita tai palautetta, pelkästään tiedosto, johon on korjattu asiat siten, kuin opettajan mielestä kivointa olisi. Suuri osa korjauksista oli selvästi "minusta tämä olisi sujuvampi ilmaus" -tasoa, vaikka alkuperäinenkin olisi ollut kieliopillisesti oikein. Ja miksi ihmeessä minun pitää kirjoittaa "analyze" eikä "analyse"? Mur.

1 comment:

Anonymous said...

Vastusta rumaa gringoenglantia! Älä taivu alunperin käyttämistäsi muodoista! Opettajasi ei vaan tiedä mistä kirjoittaa.