04/10/2006

Tulipa kokeiltua

Aamulla en saanut itseäni hereille että olisin ehtinyt harjoitella ennen 9:30 ollutta sellotuntia, vaan myöhästyin. Vaan otinpa mukaan viimein eilen säätämäni iPod Nanon. Kokeilun tuloksena totesin, että ne nappikuulokkeet ovat hirveät. Sattuu korviin. Ei hyvä, kun ei nyt oikein viittis tuhlata lisää rahaa enää et ostais paremmat.

Sellotunnin jälkeen hilpeää prima vista -kvartettisoittelua, jonka tuloksena päätimme ottaa ohjelmistoon Boccherinia, jipii! Sitten ajantappoa käytävällä läppärin turvin ja hetki harjoittelua, sekä oppilas, ja päivä putkessa.

Illaksi suuntasin Laaksolahteen esittelemään omppuystävääni. Yllättäin päätimme lähteä vilkaisemaan juuri Leppävaaraan valmistunutta mormonitemppeliä, koska se on nyt yleisölle auki lauantaihin asti ja sitten sulkeutuu ikiajoiksi ei-mormoneilta. Oli kyllä kokeilun arvoinen kokemus sekin. Käsittämätön määrä koristelusälää siellä oli, ja korneja muovikukkia jotka tappoivat tunnelmaa tärkeissä paikoissa. Kovin jenkiltä tuntui. Vaikka olenkin (kun nyt eilen tuli jotain täysin sekavia ja outoja kateuksista puhuttua) tavallaan kateellinen ihmisille, jotka oikeasti kykenevät täydellisesti johonkin tuommoiseen uskomaan. On se elämä varmaan tavallaan helpompaa kun on joku kirja tai pappi neuvomassa, että näin kun teet, olet hyvä ihminen.

Temppelikeikan jälkeen kokeilin sitten josko läppärini haluaisi jutella Joen PC:n kanssa. Halusihan se ihan kiltisti. Äyh. Epistä, kun se ei juttele mun koneen kanssa. Iltaa myöten päädyin Joen perässä quakenetin #triviabottiin haastelemaan, ja havaitsin kehittäni kuumeentapaista. Taisi olla ihan viisas päätös jäädä yöksi Laaksolahteen.

No comments: